Νταλάρας για Κοτανίδη: Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε

Νταλάρας για Κοτανίδη: Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε

Ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε τον ηθοποιό με ένα συγκηνητικό μήνυμα

Γιωργος_Νταλαρας
Ο Γιώργος Νταλάρας διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Κοτανίδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Η είδηση του θανάτου του γέμισε θλίψη και συγκίνηση τον τραγουδιστή ο οποίος τον αποχαιρετά με ένα από καρδιάς μήνυμα.
Γιωργος-Νταλαρας___-και-το-καλοκαιρι-κρυωνω
Ο Γιώργος Κοτανίδης είχε δώσει το παρών στην παρουσίαση της βιογραφίας του Γιώργου Νταλάρα που πραγματοποιήθηκε πέρσι τον Μάρτιο
«Αυτός ο γενναίος άνθρωπος με την ευγενική καρδιά, το καθαρό μυαλό, την νεανική ψυχή, το ταλέντο, τη βαθιά γνώση και αφοσίωση στην τέχνη του και στους συνανθρώπους του, δεν ζει πια ανάμεσά μας.Στην οικογένεια του και στους φίλους του θα μείνει όμως πάντα ζωντανό το παράδειγμα της ελεύθερης και ασυμβίβαστης ζωής του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε».

Συλλυπητήρια δήλωσης Λίνας Μενδώνη

«Η αιφνίδια απώλεια του Γιώργου Κοτανίδη, ενός πολυτάλαντου και αγαπητού καλλιτέχνη, προκαλεί μεγάλη θλίψη στον κόσμο του ελληνικού, κινηματογράφου και του θεάτρου. Ηθοποιός που διακρίθηκε στις ταινίες του Νέου Ελληνικού Κινηματογράφου, πρωτεργάτης του Ελεύθερου Θεάτρου, σκηνοθέτης αλλά και συγγραφέας, ο Γιώργος Κοτανίδης, υπηρέτησε πολλές μορφές της Τέχνης με απαράμιλλη αφοσίωση και πάθος. Η ευγενής μορφή του και το χιούμορ του έχουν αφήσει ξεχωριστό στίγμα. Η απώλειά του θα είναι αισθητή. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους φίλους του»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης