Θέμης Ανδρεάδης: Μια ζωντανή μουσική βραδιά με τον άρχοντα του σατυρικού τραγουδιού

Θέμης Ανδρεάδης: Μια ζωντανή μουσική βραδιά με τον άρχοντα του σατυρικού τραγουδιού

Πού και πότε θα τραγουδήσει

Themis_Andreadis_3
«Είμαι πολύ ωραίος, βεβαίως, βεβαίως», «Θα πάω στη ζούγκλα με τον ταρζάν θα την περνάω φίνα», «Του άντρα του πολλά βαρύ μην τού μιλάτε το πρωί»…: Αυτές είναι κάποιες μόνον από τις μεγάλες επιτυχίες του Θέμη Ανδρεάδη τις οποίες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά στις 9 Φεβρουαρίου, στο «Κύτταρο».

Καλλιτέχνης με ιδιαίτερο προσωπικό ύφος, μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες, χαρακτηριστική σκηνική παρουσία και συνεργασίες με σημαντικούς δημιουργούς, ο Θέμης Ανδρεάδης έχει αφήσει το αποτύπωμά του στο ελληνικό τραγούδι.

Ο μικρός ψάλτης της εκκλησίας του Αγ. Νικολάου στην Καλλιθέα, ο πρώτος μαθητής του Νότη Μαυρουδή, ο «αφρός» στο «νέο κύμα», ο ερμηνευτής του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Μίμη Πλέσσα, του Γιώργου Χατζηνάσιου και τόσων άλλων, ο «πατέρας» του ελληνικού σατιρικού τραγουδιού, μετά από χρόνια δημιουργικής σιωπής και εσωτερικής αναζήτησης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που γέννησε έναν υπέροχο νέο δίσκο «Του Έρωτα ..και του Χαμού», που τίμησαν με τη συμμετοχή τους οι Φοίβος Δεληβοριάς, Μάρθα Φριντζήλα, Δώρος Δημοσθένους, Βιολέτα Ίκαρη, Νεφέλη Φασούλη αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, επιστέφει στη σκηνή.
 
Κλείσιμο
Για μια βραδιά που, όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει, «ξεκινάει με Λέοναρντ Κοέν και τελειώνει με Ρεμπέτικα..», μια αναδρομή στις καλύτερες μουσικές στιγμές τους αλλά μια γεύση από τον σημερινό, ώριμο πλέον μουσικό εαυτό του.
 
Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης