Αναβίωσαν και φέτος στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης τα περίφημα Αναστενάρια, το ονομαστό έθιμο της πυροβασίας, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο ανήμερα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
Οι αναστενάρηδες άναψαν τη φωτιά και πάτησαν στα πυρωμένα κάρβουνα για το θρακικό έθιμο που έφεραν πρόσφυγες της Ανατολικής Ρωμυλίας, από το χωριό Κωστή, το οποίο ήταν και το κέντρο των αναστενάρηδων, πριν από τον ξεριζωμό.
Η προετοιμασία ξεκίνησε στο κονάκι του συλλόγου «Τα Αναστενάρια» του Λαγκαδά, στον οικισμό Παπακυριαζή με το έθιμο να συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρονια έγινε σε δημόσιο χώρο.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία