Αναβίωσαν και φέτος στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης τα περίφημα Αναστενάρια, το ονομαστό έθιμο της πυροβασίας, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο ανήμερα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
Οι αναστενάρηδες άναψαν τη φωτιά και πάτησαν στα πυρωμένα κάρβουνα για το θρακικό έθιμο που έφεραν πρόσφυγες της Ανατολικής Ρωμυλίας, από το χωριό Κωστή, το οποίο ήταν και το κέντρο των αναστενάρηδων, πριν από τον ξεριζωμό.
Η προετοιμασία ξεκίνησε στο κονάκι του συλλόγου «Τα Αναστενάρια» του Λαγκαδά, στον οικισμό Παπακυριαζή με το έθιμο να συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρονια έγινε σε δημόσιο χώρο.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.