Σπίρτζης κατά Κασσελάκη για τα ανοίγματα στη Ζωή: Δεν ξέρω αν έχει βρει πολιτισμικά κοινά με τη Κωνσταντοπούλου

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη για τα ανοίγματα στη Ζωή: Δεν ξέρω αν έχει βρει πολιτισμικά κοινά με τη Κωνσταντοπούλου

Πρώτα πρέπει να την καλέσουμε να καταθέσει ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χρηματίστηκαν για τη συμφωνία των Πρεσπών - Αν δεν συνομιλήσουν οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεραστούν ανέφερε

spirtzis
Σαφείς αποστάσεις από τα ανοίγματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την άρνηση του Στέφανου Κασσελάκη να συνομιλήσει με το ΠΑΣΟΚ πήρε απόψε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Δεν ξέρω αν ο Κασσελάκης έχει βρει πολιτισμικά κοινά με την Κωνσταντοπούλου και τον Βαρουφάκη και δεν έχει βρει με τον Ανδρουλάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στον τηλεοπτικό σταθμό Action24. Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι η απάντησή του μοιάζει με έμμεση ειρωνεία, ο κ. Σπίρτζης προχώρησε ακόμα ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι κανονικά η κυρία Κωνστανοπούλου πρέπει να κληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει ενόρκως ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χρηματίστηκαν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Από αυτά που έχει πει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και με τον τρόπο που τα έχει εκφέρει θα έπρεπε να την καλέσουμε να πάει σε έναν εισαγγελέα. Να πάει να καταθέσει ποιοι βουλευτές χρηματίστηκαν και ποιοι επηρεάστηκαν από τον Τραμπ για τη συμφωνία των Πρεσπών» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Σπίρτζης πήρε αποστάσεις και από την άρνηση Κασσελάκη να συνομιλήσει με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. «Στο τελευταίο συνέδριο πήραμε την απόφαση να γίνει πολιτική σύγκλιση με όλα τα κόμματα, με όλους τους φορείς... «Προφανώς πρέπει να κουβεντιάσουμε και με το ΠΑΣΟΚ. Ποτέ μη λες ποτέ. Αν δεν πάμε σε τέτοιες λύσεις θα ξεπεραστούν και τα δύο κόμματα και οι ηγεσίες τους» σημείωσε με έμφαση.

Δείτε το βίντεο 

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1geyyznxp49)


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Ρίσι Σούνακ και Κιρ Στάρμερ στη μάχη των εκλογών - Γιατί πήρε την απόφαση ο πρωθυπουργός, τι περιμένουν οι Εργατικοί

TikTok: «Από Βίκινγκ έγινε Κέιτ Μος» - Επικά σχόλια για τον άνδρα που ξύρισε το μούσι του

Κύκλωμα εφοριακών ΔΟΥ Χαλκίδας: Η «Λίνα», η διεκπεραιώτρια, ο λογιστής και οι εκβιάσεις επιχειρηματιών


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης