Με αφετηρία το Μόντρεαλ!

Με αφετηρία το Μόντρεαλ!

Η Katerine Duska, Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια και συνθέτρια, παρουσιάζεται στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών –συντροφευμένη από τον Albin Lee Meldau– επανασυστήνοντάς μας τη χαρακτηριστική soulful φωνητική ιδιαιτερότητα της

katerine-duska
Η Katerine Duska –κατά κόσμον Κατερίνα Ντούσκα– γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Από μικρή ηλικία εκτέθηκε σε μια ευρεία γκάμα μουσικών ακουσμάτων κι επιρροών η οποία επεκτείνονταν από την pop, την soul και την r&b μέχρι την folk και την κλασσική μουσική.

Για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην ελληνική μουσική σκηνή το 2013 έχοντας ως ¨όπλο¨ τη χαρακτηριστική soulful φωνητική ιδιαιτερότητα της ερμηνεύοντας δικά της μουσικά κομμάτια αλλά και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Η παρουσία της εξιστορείται μέσα από εμφανίσεις της σε σημαντικούς χώρους στην πόλη της Αθήνας αλλά και σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα υποστηρίζοντας την μουσική της επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έναν σημαντικό αριθμό εμφανίσεων μέσα από το κανάλι της στην πλατφόρμα YouTube.
Κλείσιμο
katerine-duska-1


Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου η Katerine Duska παρουσιάζεται στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών –συντροφευμένη από τον τραγουδιστή Albin Lee Meldau– με το νέο μουσικό της σχήμα και έναν φρέσκο και πιο ηλεκτρονικό ήχο.

Όπως διαβάζουμε σε ένα ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών: «Η Katerine με τη ζεστή soulful φωνή της και την εκφραστική της σκηνική παρουσία, θα ερμηνεύσει κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ «Embodiment», διασκευές ελληνικών και ξένων αγαπημένων της τραγουδιών καθώς και υλικό από την αναμενόμενη νέα δουλειά, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

Ως οικοδέσποινα αυτής της ξεχωριστής συναυλίας, η Κατερίνα Ντούσκα θα υποδεχτεί στη σκηνή τον Albin Lee Meldau. Ο Σουηδός τραγουδοποιός και τραγουδιστής ακούστηκε πρώτη φορά στα ραδιόφωνα πέρσι το καλοκαίρι με το κομμάτι του “Let Me Go”, και έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό με την πρόσφατη επιτυχία του «The Weight is Gone», έχοντας αποσπάσει εγκωμιαστικές κριτικές σε Ευρώπη και Αμερική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης