Ετοιμάζεται και για δεύτερο crossover η Renault

Ετοιμάζεται και για δεύτερο crossover η Renault

Για να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της, ετοιμάζεται να λανσάρει και δεύτερο μοντέλο compact crossover, εκτός από το Captur.

Another_Renault_Crossover_1

Ξεκινώντας, να πούμε ότι η κατηγορία των B-SUV μοντέλων στην ευρωπαϊκή αγορά παρουσιάζει αυξητικές τάσεις, ενώ σύμφωνα με την Jato, καλύπτει το 41% επί του συνόλου της αγοράς. Σε ότι αφορά το νέο μοντέλο, οι δοκιμές εξέλιξης έχουν ξεκινήσει ήδη στην Ιβηρική χερσόνησο και πιο συγκεκριμένα στην Ισπανία, όπου και υπάρχει το εργοστάσιο στην πόλη του Βαγιαδολίδ, όπου θα συναρμολογείται και το νέο Captur. Να σημειώσουμε ότι και το συγκεκριμένο μοντέλο θα βασίζεται επάνω στη νέα πλατφόρμα CMF-B, που ήδη χρησιμοποιείται στην 5η γενιά του Clio και στο Captur, ενώ αναμένεται να διαθέτει αξιοπρόσεκτη απόσταση από το έδαφος και αυξημένα μετατρόχια, θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Όπως και στο νέας γενιάς Captur, η γκάμα των κινητήρων του νέου crossover της Renault θα διαθέτει τόσο βενζινοκίνητα, όσο και diesel μηχανικά σύνολα, τα οποία θα συμβαδίζουν με τις νέες μετρήσεις κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων WLTP. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή της νέας πλατφόρμας δίνει τη δυνατότητα στους τεχνικούς της φίρμας να τοποθετήσουν και υβριδικής τεχνολογίας μοτέρ (plug-in hybrid) που θα προσφέρει μηδενικούς ρύπους και αξιοπρόσεκτες επιδόσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης