Ποζάροντας με τη Bentley Bentayga V8 «Design Series»

Ποζάροντας με τη Bentley Bentayga V8 «Design Series»

Για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν, οδηγώντας κάτι ιδιαίτερο, η Bentley έχει τη λύση, λανσάροντας τη νέα έκδοση της Bentayga V8, με κωδικό «Design Series».

190404114724_f6e82c72-2019-bentley-bentayga-v8-design-series-1-chariatis-1000a
Βασισμένη επάνω στην έκδοση παραγωγής, η συγκεκριμένη Bentayga διαθέτει μία ευρεία λίστα από ειδικά αξεσουάρ του τμήματος Mulliner, όπως τις ζάντες Palladium Grey Paragon που διαθέτουν ειδικό μηχανισμό για να κρατά πάντα σταθερό το λογότυπο της εταιρείας «B», ακόμα και όταν το όχημα κινείται. Επίσης δεν λείπουν τα αξεσουάρ Bentayga Blackline, που περιλαμβάνουν εμπρός σπόιλερ και νέας σχεδίασης εξατμίσεις, αμφότερα βαμμένα σε μαύρο χρώμα.

Το εσωτερικό της Bentayga V8 «Design Series» μπορεί να είναι βαμμένο σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς (κόκκινο, πορτοκαλί, λευκό και μπλε), που συνδυάζονται με τις μαύρες επενδύσεις. Από τη λίστα δεν λείπουν οι διχρωμίες σε ταμπλό, επενδύσεις καθισμάτων, αλλά και αρκετές λεπτομέρειες από carbon και αλουμίνιο. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί η παρουσία του ρολoγιού-κοσμήματος Mulliner Tourbillon της Breitling που βρίσκεται ψηλά στο κέντρο του ταμπλό.

Κλείσιμο
Κάτω από το καπό της Bentayga V8 «Design Series» βρίσκεται ένας twin turbo V8 βενζινοκινητήρας 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 550 PS και 770 Nm ροπής που χαρίζει εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 4,5 δευτ., τελική 290 km/h).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης