Πληθώρα νέων μοντέλων της BMW M

Πληθώρα νέων μοντέλων της BMW M

Η BMW M ετοιμάζει για το τρέχον έτος μία σειρά από νέα και ανανεωμένα μοντέλα.

221104153243_Ακριβοτερα-ελληνικης-αγορας_BMW-M4-CSL-2

Το 2024 αναμένεται να είναι για το τμήμα σπορ εκδόσεων της BMW, το BMW M, μια χρονιά με πολύ δουλειά, καθώς σκοπεύει να παρουσιάσει καινούριες, υβριδικές ή αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις των M2, M3 και M4, ενώ ας μην ξεχνάμε την νέας γενιάς Μ5.

Πέραν των νέων μοντέλων και των ανανεώσεων κατά τη διάρκεια του έτους θα υπάρξουν και ειδικές εκδόσεις για ορισμένα μοντέλα, όπως η BMW M4 CS που θα έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και μειωμένο βάρος σε σχέση με την «βασική» M4.

Ο κινητήρας της ξεχωριστής αυτής M4 αναμένεται να είναι παρόμοιος με τον αναβαθμισμένο 6κύλινδρο twin-turbo των 3,0 λίτρων που φορά η έκδοση M3 CS. Η απόδοσή του φτάνει τους 543 ίππους και τα 650 Nm ροπής.

Η BMW τονίζει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια πως το 2023 αποτέλεσε την κορυφαία χρονιά στην ιστορία της, όσον αφορά τις πωλήσεις των μοντέλων M, οι οποίες σημείωσαν ρεκόρ καθώς για πρώτη φορά κυμάνθηκαν πάνω από τις 200.000 μονάδες. 

Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός ανήλθε σε 202.530 αυτοκίνητα με το σήμα Μ, που μεταφράζεται σε αύξηση +14,3% στις πωλήσεις συγκριτικά με το 2022.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης