Μία και μοναδική Toyota GR Supra

Μία και μοναδική Toyota GR Supra

Η Toyota Gazoo Racing γιορτάζει την ιστορία της εμβληματικής Supra, δημιουργώντας μία άκρως ιδιαίτερη έκδοση.

230906142524_supra-limited-edition1

Η αποκλειστική Toyota GR Supra «100 Edition», αποτελεί ορόσημο στην ιστορία του ιαπωνικού κουπέ, με το ειδικό τμήμα της Gazoo Racing να ανακοινώνει πως το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται ειδικά σε συλλέκτες.

Η περιορισμένης έκδοσης GR Supra κυκλοφόρησε για να σηματοδοτήσει την παράδοση του 100ου αγωνιστικού αυτοκινήτου GR Supra GT4. Θα κατασκευαστούν μόλις 3 αυτοκίνητα, καθιστώντας το ένα από τα σπανιότερα οχήματα της Toyota που κυκλοφόρησε ποτέ. Ένα έχει προγραμματιστεί για την Ευρώπη, ένα για τη Β. Αμερική και το τρίτο για την Ασία.

Η GR Supra GT4 «100 Edition» βασίζεται στην έκδοση GT4 EVO των 450 PS και παραδίδεται αποκλειστικά σε χρώμα Plasma Orange, που ταιριάζει με το εξωτερικό του αντίστοιχου μοντέλου ειδικής έκδοσης, GR Supra GT4 "100th Edition Tribute", το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023 στην Ευρώπη.

Επίσης, διακρίνεται όχι μόνο από τη μοναδική της βαφή, αλλά και από χαρακτηριστικά όπως μεγαλύτερο αεραγωγό στο καπό και νέες αεροδυναμικές λύσεις στο εμπρός μέρος για τη βελτίωση της κάθετης δύναμης.

Ένα νέο σύστημα εξάτμισης, χωρίς σιγαστήρα, έχει τοποθετηθεί για να ενισχύσει τον βρυχηθμό του εξακύλινδρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα των 3,0 λίτρων. 

Περαιτέρω λεπτομέρειες στην εξωτερική αμφίεση του αυτοκινήτου περιλαμβάνουν καθρέφτες από ανθρακονήματα, προβολείς LED, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν τα μπάκετ καθίσματ
με κεντημένα λογότυπα «100 Edition».

Η Toyota Gazoo Racing προσφέρει τη GR Supra GT4 «100 Edition» στην τιμή των 220.000 ευρώ (μιλώντας για την αμερικανική αγορά), χωρίς να περιλαμβάνονται οι φόροι και τα έξοδα αποστολής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης