Οσονούπω η διάδοχος της Lamborghini Huracan

Οσονούπω η διάδοχος της Lamborghini Huracan

Η Lamborghini ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει τον αντικαταστάτη της Huracan.

230714134047_Lamborghini-Huracan_II

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της Lamborghini, η Huracan, αναμένεται μέσα στο 2025 να αντικατασταθεί από ένα αντίστοιχων επιδόσεων, αλλά σαφέστατα με πιο σύγχρονο τεχνολογικό υπόβαθρο. 

Με βάση τις περιορισμένες επίσημες διατυπώσεις στελεχών της φίρμας από την Sant’Agata, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εγκαταλειφθεί ο παραδοσιακός ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας των 5,2 λίτρων, δίνοντας τη θέση του σε έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8, που θα συνεργάζεται με υβριδικό σύνολο.

Κάτι ανάλογο υπάρχει και στη νέα Revuelto. Η ιταλική εταιρεία φέρεται να σχεδιάζει να τοποθετήσει τον ηλεκτροκινητήρα μεταξύ του θερμικού μοτέρ και του κιβωτίου ταχυτήτων, δίνοντας στο supercar κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Η Lamborghini αποκάλυψε ήδη το νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων διπλού συμπλέκτη της Revuelto θα τοποθετηθεί και στην διάδοχο της Huracan.

Ήδη τα πρώτα μοντέλα δοκιμών έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε διάφορα μέρη της Γηραιάς Ηπείρου. Παρά το απαραίτητο καμουφλάζ, στο νέο μοντέλο είναι ευδιάκριτα τα στενά φωτιστικά σώματα που βρίσκονται πάνω από μεγάλα ανοίγματα ψυγείου στον εμπρός προφυλακτήρα.

Επίσης, στο πίσω μέρος υπάρχει μία ενιαία εξαγωνική απόληξη της εξάτμισης, τοποθετημένη στο κέντρο. Μελλοντικά αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και αποκαλύψεις. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης