Τα νέα της πιάτσας, 294: H Premium έκθεση στο Golden Hall, οι συνεργασίες και οι ζήλιες...

Τα νέα της πιάτσας, 294: H Premium έκθεση στο Golden Hall, οι συνεργασίες και οι ζήλιες...

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις και δεν θα διαβάζεις πουθενά αλλού από το χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας…

Στιγμιοτυπο_2021-06-21__11_01_59_μμ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλό… καλοκαίρι να έχουμε! Οι ζέστες ξεκίνησαν (έρχονται και 40άρια!) για τα καλά και με την ευκαιρία του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος οι παραλίες και οι καλοκαιρινοί προορισμοί γέμισαν και πάλι. Μία πρόβα τζενεράλε πριν αρχίσουν οι διακοπές που όπως διακρίνουμε δε θα έχουμε προβλήματα με τον Covid-19. Άλλωστε τα κρούσματα πέφτουν μέρα με την ημέρα, οι θάνατοι το ίδιο, οι εμβολιασμοί αυξάνουν σε αριθμό, οπότε η εικόνα είναι πολύ καλή και ελπίζουμε πως έχουμε αρχίσει να ξεπερνάμε τα προβλήματα.

Καιρός ήτανε θα έλεγε κανείς, άρα με το κλείσιμο των σχολείων, την ολοκλήρωση των Πανελληνίων εξετάσεων και πάντα με την καλή διάθεση πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Το έχουμε πει και στο παρελθόν πως όταν το ποτήρι έχει νερό μέχρι τη μέση, το βλέπουμε ΠΑΝΤΑ μισογεμάτο και όχι… μισοάδειο.

Υπομονή και θα αλλάξουν πολλά. Σύντομα!

Κάπως έτσι πρέπει να βλέπουν και όσοι ασχολούνται με τα αυτοκίνητα αλλά και τις μοτοσικλέτες στην Ελλάδα γιατί ο κλάδος έχει τα δικά του προβλήματα παρά τη ζήτηση που υπάρχει. Εξαιτίας της έλλειψης microchip, της μεγάλης ζήτησης κ.λπ. υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής με αποτέλεσμα να παραγγέλνεις αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα… τώρα, και να σου έρχεται μετά από μήνες! Υπομονή χρειάζεται, αλλά θα μου πείτε ποιος την έχει ιδίως όταν θέλει να αποκτήσει καινούργιο όχημα;

Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά καθώς τα δεδομένα αλλάζουν, οπότε μένει να προσαρμοστούμε για να έχουμε ένα πολύ καλύτερο αύριο. Θετική σκέψη, κυνήγι της… τύχης και καλή διάθεση χρειάζονται. Κατά τα άλλα όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα είμαστε εδώ μαζί σας για να ενημερώσουμε για τα του… χώρου μας!


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης