Το τροχόσπιτο του Tesla Cybertruck

Το τροχόσπιτο του Tesla Cybertruck

Η Tesla βρήκε το κατάλληλο τροχόσπιτο για το μοναδικό της Cybertruck. Ναι είναι τι ίδιο ιδιαίτερι όπως και το θηριώδες όχημά της...

240520100830_Tesla-cybertrailer-388101-768x432
Ο πολύ ριζοσπαστικός σχεδιασμός του Tesla Cybertruck μπορεί να του δίνει ένα τρομερό πλεονέκτημα ως προς την μοναδικότητά του, ωστόσο έχει και τα αρνητικά του. Για παράδειγμα, αν θέλεις να συνδυάσεις το ηλεκτρικό pickup με κάποιο after market αξεσουάρ, θα δυσκολευτείς πολύ να το βρεις στην αγορά αφού τίποτα δεν μοιάζει με τον σχεδιασμό της Tesla.

Η Living Vehicle ωστόσο έχει αντίθετη άποψη. Αποφάσισε να σχεδιάσει ένα τροχόσπιτο έχοντας την ίδια αισθητική και φιλοσοφία του Tesla Cybertruck. Η εταιρεία από την Καλιφόρνια είναι γνωστή για τα πολυτελή της τροχόσπιτα με premium υλικά και υψηλού επιπέδου τεχνολογία, κάτι που σημαίνει ότι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο τροχόσπιτο που προορίζεται για το Cybertruck.

Το τροχόσπιτο της Lining Vehicle ακολουθεί την πολυγωνική φιλοσοφία σχεδιασμού με χρήση ατσαλιού της Tesla ταιριάζοντας απόλυτα με το ηλεκτρικό pickup. Το στοιχείο όμως που το κάνει το απόλυτο τροχόσπιτο για ένα ηλεκτρικό όχημα είναι ότι έχει αυτόνομη παροχή ενέργειας. Χάρη στα φωτοβολταϊκά πάνελ που βρίσκονται σε πολλά σημεία του τροχόσπιτου, το CyberTrailer είναι ανεξάρτητο ενεργειακά. Μάλιστα, μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να αποτελέσει πηγή ενέργειας και για το ίδιο το Cybertruck φορτίζοντας τις μπαταρίες του αν χρειαστεί.



Οι άνθρωποι της Living Vehicle μάλιστα αναφέρουν ότι το τροχόσπιτο της εταιρείας χάρη στο σύστημα φωτοβολταϊκών του μπορεί να κινηθεί για μήνες χωρίς να φορτιστεί. Ακόμα και νερό μπορεί να δημιουργήσει το CyberTrailer χάρη σε μια γεννήτρια που εκμεταλλεύεται την υγρασία και τη βροχή μετατρέποντάς τις σταγόνες σε πόσιμο νερό.

Το CyberTrailer αναμένεται να είναι διαθέσιμο την επόμενη χρονιά σε μια τιμή που θα φτάνει τις 160.000 ευρώ. Εκτός από το Tesla Cybertruck, είναι συμβατό με όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρικά pickup όπως το Ford F-150 Lightning και το Rivian R1T.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης