Άκης Πετρετζίκης: Η έννοια της «γεύσης με συνείδηση» αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο
Άκης Πετρετζίκης: Η έννοια της «γεύσης με συνείδηση» αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο
Ο Άκης Πετρετζίκης, στο 2ο Cantina Academy, με αντικείμενο: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής», στην Αθήνα
«Η τροφή σήμερα δεν αφορά μόνο τη γεύση, αλλά και την προέλευση, τον τρόπο παραγωγής, τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην κοινωνία. Δημιουργείται σ’ ένα πιο συνειδητό μοντέλο κατανάλωσης, όπου η έννοια της “γεύσης με συνείδηση” αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο», ανέφερε ο Άκης Πετρετζίκης, chef και επιχειρηματίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του με τίτλο «Πόσο βιώσιμο είναι το αύριο της τροφής», στο 2ο Cantina Academy, με αντικείμενο: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής».
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα