Ανάσα και πρόοδος με το τρίγωνο Δία-Ουρανού
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Ανάσα και πρόοδος με το τρίγωνο Δία-Ουρανού

Σαν από μηχανής θεός έρχεται αυτή τη περίοδο το εξαιρετικό και πιο μακροχρόνιας επιρροής τρίγωνο Δία-Ουρανού να δώσει εναλλακτικές διεξόδους και λύσεις, και να ωθήσει έτσι τη ζωή σε πρόοδο και ανάπτυξη.

Στις 22 Ιουνίου λοιπόν κορυφώνεται η πολύ καλή αυτή όψη, η οποία ευνοεί τα ρίσκα, τις πρωτοβουλίες και τα εντελώς καινούργια πράγματα. Αυξάνει την δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και την αισιοδοξία, ενώ δίνονται λύσεις πρωτότυπες κι εναλλακτικές. Ευνοεί ακόμα το ίντερνετ και την τεχνολογία ως μέσα ανάπτυξης.

Μια επιρροή που επίσης ανοίγει τους πνευματικούς μας ορίζοντες, μαθαίνουμε νέα πράγματα, ενώ βιώνουμε αίσθημα απελευθέρωσης.

Η όψη αυτή γίνεται για τρίτη και τελευταία φορά μέσα σε ένα χρόνο: η πρώτη φορά ήταν πέρσι τον Σεπτέμβριο, η δεύτερη φέτος τον Μάρτιο και τώρα ολοκληρώνεται ο σχηματισμός αυτός. Όσοι δεν έλαβαν τα οφέλη της τις προηγούμενες δυο φορές ή δεν πήραν τις πρωτοβουλίες που έπρεπε, έχουν τώρα την ευκαιρία να λειτουργήσουν δημιουργικά κι επιτυχημένα. Κυρίως ευνοούνται οι Λέοντες, Κριοί και Τοξότες.

Κλείσιμο
Βέβαια έχουμε και μια άλλη σημαντική αστρολογική εξέλιξη. Στις 15 Ιουνίου ο Κρόνος κατά την ανάδρομή του κίνηση μπαίνει ξανά στον Σκορπιό, μια διέλευση δύσκολη και “σκοτεινή”, η οποία για όλο το καλοκαίρι θα βγάλει στην επιφάνεια υπαρξιακές ανησυχίες, αυτοκαταστροφικές τάσεις, εμμονές και ψυχολογικά μπλοκαρίσματα που χρειάζεται να επιλυθούν χωρίς επιφανειακή αντιμετώπιση. Εποχή καθάρσεων και κλεισίματος κεφαλαίων. Πόσο έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας;

Θα πιέσει βέβαια και τα οικονομικά, όπου θέματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων, συντάξεων, κληρονομικών και χορηγιών θα παρουσιάζουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Ο Κρόνος θα φύγει απ' τον Σκορπιό τελειωτικά στις 18 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ βρισκόταν εκεί απ' τα τέλη του 2012 και για την διετία 2013-2014.

Κοντά στις 23 Ιουνίου προσοχή χρειάζεται σε ψέματα και μπερδέματα, λόγω του παραπλανητικού τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα. Όσα ακούγονται περιέχουν συχνά αρκετή πλάνη. Ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες. Σύγχυση ή χάος σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Νοητική θολούρα, αφηρημάδα.

Ο μήνας θα κλείσει αρκετά καλά, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται στις 29/6 να δίνει λύσεις οικονομικές και απρόσμενα έσοδα, ενώ η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία την 1 Ιουλίου υπόσχεται κι εκείνη ευεργεσία οικονομική. Οι όψεις αυτές της Αφροδίτης δίνουν ευτυχείς εξελίξεις και στις σχέσεις. Παράλληλα, το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται την 1 Ιουλίου, προσφέρει κι αυτό μια λύτρωση ή σωτηρία, αλλά και άφθονο ρομαντισμό.

elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ