Αμερικανοί καλλιτέχνες πανηγυρίζουν τη νίκη του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις

Αμερικανοί καλλιτέχνες πανηγυρίζουν τη νίκη του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις

Στους δρόμους ο Σπάικ Λι άνοιξε σαμπάνιες - «Απολύεστε Ντόναλντ» το μήνυμα του Σάσα Μπάρον Κοέν

spike_lee_celebrating
Όλοι από τον Σπάικ Λι μέχρι την Μπίλι Άιλις βγήκαν στους δρόμους - και στο Twitter - για να πανηγυρίσουν τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.



Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter, ο σκηνοθέτης και παραγωγός Σπάικ Λι άνοιξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας μπροστά από ένα ενθουσιασμένο πλήθος, ενώ η Αριάνα Γκράντε έγραψε στο Twitter : «ΚΛΑΙΩ. Τζο Μπάιντεν, Κάμαλα Χάρις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ» με μια αλυσίδα καρδιών.




Η ηθοποιός Τζούλια Λούις-Ντρέιφους γιορτάζει επίσης αυτό το σαββατοκύριακο, αναρτώντας μια φωτογραφία της εκλεγμένης Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις και γράφοντας: «Η κυρία Αντιπρόεδρος δεν είναι πλέον φανταστικός χαρακτήρας».

Κλείσιμο



«Η δημοκρατία αντέχει. Συγχαρητήρια στον εκλεγμένο πρόεδρό μας Τζο Μπάιντεν και στην πρώτη γυναίκα εκλεγμένη Αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις» πρόσθεσε .



Η Μπίλι Άιλις πανηγύρισε με ένα βίντεο, δηλώνοντας: «Αυτό είναι απίστευτο, είμαι τόσο χαρούμενη».



H κωμικός Σάσα Μπάρον Κοέν έγραψε στο Twitter: «Ντόναλντ απολύεστε και να ξέρετε ότι σας προσέφερα μια θέση εργασίας. Αλλά η απόδοσή σας την περασμένη εβδομάδα ήταν τραγική και λυπηρή. Η προσφορά ακυρώθηκε».



Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν, την Κάμαλα Χάρις και στην αγαπημένη μας χώρα. Η τιμιότητα και η ακεραιότητα κέρδισαν!» μαζί με ένα βίντεο της ερμηνείας της «Get Happy / Happy Days Are Here Again».





Η Σερ έγραψε ένα μήνυμα γεμάτο emoji: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ [με emoji που δακρύζουν]. Θα ήταν εύκολο να δημοσιεύσω φρικτές φωτογραφίες και κινούμενα σχέδια του Τραμπ, αλλά γνωρίζοντας τον Τζο, που εννοεί πραγματικά αυτά που λέει ότι θα είναι Πρόεδρος για ΟΛΟΥΣ [αμερικανική σημαία] & αν και φαίνεται τόσο δελεαστικό, από σεβασμό στον Τζο, δεν θα το κάνω».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:


Ημέρα - σοκ με 34 νεκρούς και 2.556 νέα κρούσματα


Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ - Νίκησε και στην Πενσιλβάνια


Μήνυμα από το 112: Μετακινούμαστε μόνο με SMS για εξυπηρέτηση απαραίτητων αναγκών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ