Το μέλλον σου είναι εδώ: ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας με 2 υπερσύγχρονα campuses

iek_alfa_arthro

Σπούδασε σήμερα στο μεγαλύτερο ΙΕΚ των Νοτίων Προαστίων και γίνει επαγγελματίας αύριο με εξασφαλισμένη επαγγελματική επιτυχία

Τα μεγαλύτερα μυστικά που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς και αυτό που σου ταιριάζει! Οι πιθανότητες να πετύχεις είναι πολύ μεγαλύτερες όταν σου αρέσει αυτό που κάνεις, όταν ταιριάζει στις ικανότητές σου και όταν κάνεις κάτι για το οποίο νοιάζεσαι, από το να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε άλλο. Σε δουλειά που δεν σου αρέσει, δεν έχεις μέλλον!

Το πιο σημαντικό λοιπόν είναι να πάρεις τη σωστή απόφαση στο ερώτημα «τι δουλειά να κάνω;». Για να γίνει όμως αυτό, προηγείται μια άλλη κρίσιμη απόφαση: «πού να σπουδάσω και τι;».

Και σε αυτό το σημείο, οφείλεις να κάνεις την ΑΛΦΑ επιλογή, διαλέγοντας τον εκπαιδευτικό φορέα που μπορεί να διαγνώσει -με τα πλέον αξιόπιστα tests επαγγελματικού προσανατολισμού και με κορυφαίους Σύμβουλους Εκπαίδευσης- τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να σου παρέχει ποιοτικές σπουδές για το επάγγελμα στο οποίο είσαι γεννημένος να πετύχεις. Γιατί είσαι γεννημένος να πετύχεις! Απλά Πίστεψέ το!
 
iek_alfa_mesa
 
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Σπουδές σήμερα, δουλειά αύριο, επιτυχία για πάντα

Όταν ξέρεις ότι η απόφασή σου για σπουδές, σχετίζεται άμεσα με το επαγγελματικό σου μέλλον, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα αποτελεί Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, γιατί δεν διασφαλίζει απλά τη διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, αλλά «υπογράφει» την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.
iek_alfa_mesa5

Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις Ναυτιλιακά ή Παιδαγωγικά, Γραφιστική ή Δημοσιογραφία, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Φυσικοθεραπεία ή Προπονητική, Security ή Μηχανολογία, Τουριστικά ή Πληροφορική, Κομμωτική ή Νοσηλευτική
…γιατί η επαγγελματική σου σταδιοδρομία ξεκινά από το ΑΛΦΑ!
iek_alfa_mesa2
iek_alfa_mesa4

Η συνέπεια στην παροχή ποιοτικών προγραμμάτων σπουδών για 95 περιζήτητες ειδικότητες, με καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών, καθιστούν την παρουσία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας δυναμική, μείζονος σημασίας και πρότυπη στο χώρο της σύγχρονης ιδιωτικής εκπαίδευσης.  
 
Μόνο η εγγραφή σου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, εγγυάται ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις των Νοτίων Προαστίων και μια αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία που αποτελεί την αφετηρία για την επαγγελματική σου αποκατάσταση και επιτυχία!

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ ένα ραντεβού, καλώντας στο 210- 9640117 και δες από κοντά τα υπερσύγχρονα Campuses του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα, επί της Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτήριο 1) και επί της Αχιλλέως 31-33 (κτήριο 2).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία