Το Πλαίσιο δωρίζει 7.000 σχολικές τσάντες σε μαθητές όλης της Ελλάδας

Το Πλαίσιο δωρίζει 7.000 σχολικές τσάντες σε μαθητές όλης της Ελλάδας

Με αγορά μιας σχολικής τσάντας ή trolley από τα καταστήματα «Πλαίσιο», άλλη μια τσάντα θα δοθεί σε παιδιά που την έχουν ανάγκη –ανάμεσα σε αυτά και οι μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών 

sxoleio-800x450
Χαρά, αγάπη, και πολλά χαμόγελα μοιράζει και φέτος το «Πλαίσιο» σε χιλιάδες παιδιά ανά την Ελλάδα. Με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Πλάι σου», οι εθελοντές του «Πλαίσιο» είναι έτοιμοι να κάνουν χιλιάδες παιδικά πρόσωπα να λάμψουν, δωρίζοντας τους σχολικές τσάντες για την εκπαιδευτική χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν 7.000 τσάντες σε μαθητές ολόκληρης της Ελλάδας που έχουν ανάγκη, αλλά και στους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν από τις φωτιές το περασμένο καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα σχέδιο κοινωνικής δράσης που ξεκίνησε το έργο του από το 2016, οπότε μοιράστηκαν 1.500 τσάντες σε μαθητές, ενώ ένα χρόνο μετά, το 2017, μεγάλωσε και βοήθησε παιδιά 35 σχολείων, στα οποία δόθηκαν 5.000 τσάντες.

Φέτος η βοήθεια προς τα παιδιά μεγαλώνει, με σκοπό όλο και περισσότερα πρόσωπα να «φωτίσουν». Το μόνο που έχουν να κάνουν όλοι όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, είναι να αγοράσουν από το Πλαίσιο μια σχολική τσάντα ή trolley από 29,90 ευρώ, χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο άλλη μια σε ένα παιδί που την έχει ανάγκη.

Για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ