Σπουδές που ανοίγουν άμεσα το δρόμο στην εργασία

city_unity_arthro

Το City Unity College  προσφέρει σπουδές υψηλών προδιαγραφών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Cardiff Metropolitan University, Arab Academy for Science, Technology and Maritime Transport, Educons University).

Τα προσφερόμενα Bachelor, Master & PhD Degrees επικεντρώνονται στους φοιτητές και προσανατολίζονται στο αποτέλεσμα συνδυάζοντας την πανεπιστημιακή εκπαίδευση με την άρτια επαγγελματική κατάρτιση. Τα πτυχία και οι μεταπτυχιακοί τίτλοι απονέμονται από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια στους σπουδαστές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη φοίτησή τους, ώστε κάθε πτυχίο να αποτελεί εγγύηση γνώσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε διεθνές επίπεδο.
city_unity_mesa

The Hospitality and Tourism Management Department of City Unity College

Με το κύρος του Cardiff Metropolitan University και την τεχνογνωσία του Ελβετικού συστήματος εκπαίδευσης στα τουριστικά επαγγέλματα, η πανεπιστημιακή εκπαίδευση συνδυάζεται με την καθημερινή άσκηση σε πραγματικό χρόνο. Το Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών του City Unity College  στεγάζεται στο ξενοδοχείο 4 αστέρων «Athenian Riviera Hotel»  και παρέχει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να γνωρίσουν όλες τις βαθμίδες και τα επίπεδα λειτουργίας ενός οργανισμού τουριστικής φιλοξενίας.
city_unity_mesa2

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους, οι απόφοιτοι είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες, απόλυτα εξοικειωμένοι με το εργασιακό περιβάλλον και μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις-κλειδιά στην εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας.

-BA (Hons) International Hospitality & Tourism Management

-BA (Hons) International Food & Beverage Management

-MSc International Hospitality and Tourism Management

The Hellenic Arab Maritime Academy (HAMA)

Η Ελληνοαραβική Ναυτική Ακαδημία (HAMA) είναι αυτόνομη δομή του City Unity College και προσφέρει σε συνεργασία με την Arab Academy for Science, Technology and Maritime Transport (AASTMT) πανεπιστημιακού επιπέδου σπουδές  4ετούς φοίτησης για Πλοιάρχους, Μηχανικούς & Ηλεκτρολόγους του Εμπορικού Ναυτικού. Οι απόφοιτοι αποκτούν συγχρόνως διεθνώς αναγνωρισμένα Bachelor Degrees και Πιστοποίηση Ανθυποπλοιάρχου, 3ου Μηχανικού και Ηλεκτρολόγου/ Μηχανικού πλοίων αντίστοιχα, ενώ μπορούν να αναβαθμίζουν την Πιστοποίησή τους έως το ανώτερο επίπεδο στην ιεραρχία των εμπορικών πλοίων, μέχρι δηλαδή να γίνουν Πλοίαρχοι και Πρώτοι Μηχανικοί έχοντας συμπληρώσει συνολικά 36 μήνες πλεύσης.
Η θεωρητική εκπαίδευση ενισχύεται με πρακτικές ασκήσεις που πραγματοποιούνται σε σύγχρονους προσομοιωτές, σε εργαστήρια μηχανικών καθώς και κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εκπαιδευτικών ταξιδιών σε οποιοδήποτε εμπορικό πλοίο ή στο 1ο ιδιωτικό εκπαιδευτικό πλοίο στην Ευρώπη, AIDA IV.
city_unity_mesa3

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της ΗΑΜΑ προκύπτει από την επιστημονική στήριξη της Αραβικής Ναυτικής Ακαδημίας (AASTMT), της 2ης σε παγκόσμια κατάταξη Ναυτικής Ακαδημίας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Arab League και των 22 κρατών-μελών που την απαρτίζουν. Η AASTMT  εξειδικεύεται στη ναυτική εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση για 45 συναπτά έτη και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας (ISO 9001 Certificate for Educational Processes) από διεθνείς ναυτιλιακούς οργανισμούς: IMO, EMSA, STCW, European Commission, IMCA, ZEVA Central Evaluation and Accreditation Agency.

-BSc in Maritime Transport Technology +2nd Mate COC (Certificate of Competency)

-BSc in Marine Engineering Technology + 3rd Engineer COC (Certificate of Competency)

-BSc in Marine Engineering Technology + ΕΤΟ COC (Certificate of Competency)

Οι σπουδαστές έχουν πολλούς λόγους να επιλέξουν City Unity College, γιατί  επενδύει συνεχώς σε καινοτόμους τομείς εκπαίδευσης και σύγχρονες ειδικότητες για σπουδές που οδηγούν σε άμεση επαγγελματική απορρόφηση .
city_unity_mesa4

Προσφέρει ισχυρούς τίτλους σπουδών μέσα από τη  συνεργασία που έχει με κορυφαία Πανεπιστήμια. Συνδυάζει τις υψηλότερες προδιαγραφές εκπαίδευσης και κατάρτισης μέσα από ευέλικτο σχεδιασμό προγραμμάτων σε πλήρως εξοπλισμένες υποδομές (εργαστήρια, προσομοιωτές, οπτικοακουστικά μέσα)

Το City Unity College προσφέρει Επαγγελματική καθοδήγηση και δίκτυο εύρεσης εργασίας για φοιτητές και αποφοίτους

Τα πτυχία και οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών απονέμονται από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια:

Cardiff Metropolitan University

Arab Academy for Science, Technology & Maritime Transport (AASTMT)

Educons University
city_unity_mesa5
city_unity_mesa6

Το City Unity College είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και πληρεί τις προϋποθέσεις για αναγνώριση επαγγελματικής ισοτιμίας των πτυχίων βάσει του ΠΔ 38/2010, Ν 4093/2012
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: 210-3243222 και www.cityu.gr

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Γιωργος

Η λύση είναι μια, και λέγεται μετανάστευση σε άλλη χώρα. Ας δουλεύουν μόνο οι κλικαδόροι που μπαίνουν από την πίσω πόρτα, χωρίς καμία αξιολόγηση. Κανένας να μην συντηρεί το καθεστώς πληρώνοντας τους φόρους.

χαχα

Δεν θα μας σώσει ο Κυριάκος;

kyriakos

Είναι αλήθεια ότι η Google κι άλλες μεγάλες εταιρίες δεν ζητάνε πτυχίο; Όταν θα καταλάβετε ότι το πτυχίο έχει πάψει να είναι διαβατήριο, τότε θα έχετε κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Ένας μη πτυχιούχος με λογική στο κεφάλι είναι πιο εύκολο να πετύχει από ένα δοκάρι με διδακτορικό.

V

να περάσει ο επόμενος..σερβιτώρος..400€ μηνιάτικο για να σερβίρει αυτούς που δε σπούδασαν καν..

Σωστος

Ακριβώς έτσι

Σαχλαμάρες

διδακτορικό από κολλέγιο του κ@λου, επιπέδου νηπιαγωγείου, που δεν το αναγνωρίζει ούτε ο Καρανίκας. Μην πετάτε τα λεφτά σας

ΤΘ

Και ύστερα τρως τα μούτρα σου αφού όλοι ζητάνε εμπειρία.

Jimmy

Αφήνει να ενοηθεί ότι την πρώτη σου δουλειά θα σου την βρει το ίδιο το κολλέγιο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία