Η εξειδίκευση στη γαστρονομική εκπαίδευση

Η εξειδίκευση στη γαστρονομική εκπαίδευση

Η γνωστή Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής CHEF D’ OEUVRE, με φιλοσοφία της την εξειδίκευση στην γαστρονομική εκπαίδευση, εδώ και 25 χρόνια καθοδηγεί διαμορφώνει και πλάθει τους καλύτερους επαγγελματίες επισίτισης, πανέτοιμους να αναλάβουν υπεύθυνες θέσεις εργασίας στην τουριστική βιομηχανία

P1010218
Η γνωστή Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής CHEF D’ OEUVRE, με φιλοσοφία της την εξειδίκευση στην γαστρονομική εκπαίδευση, εδώ και 25 χρόνια καθοδηγεί διαμορφώνει και πλάθει τους καλύτερους επαγγελματίες επισίτισης, πανέτοιμους να αναλάβουν υπεύθυνες θέσεις εργασίας στην τουριστική βιομηχανία.

Οι 5.000 απόφοιτοι της CHEF D’OEUVRE, που σήμερα είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες chef, ζαχαροπλάστες, αρτοποιοί, F&B managers ή Bartenders και εργάζονται στο χώρο του τουρισμού ή διευθύνουν τις δικές τους επιχειρήσεις, δηλώνουν ότι το διαβατήριο της επιτυχημένης καριέρας τους ήταν η Σχολή τους!

Η εξειδίκευση, η ποιότητα στην εκπαίδευση, οι καταξιωμένοι chefs καθηγητές της, η εγγυημένη επαγγελματική αποκατάσταση, το σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών και εργαστηριακών μαθημάτων, οι άριστες κτηριακές και εργαστηριακές εγκαταστάσεις, οι διεθνείς συνεργασίες με μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, αποτελούν τα βασικά κριτήρια υπεροχής που κατατάσσουν την CHEF D’ OEUVRE, στις πρώτες θέσεις των πιο καταξιωμένων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης.

Πληροφορίες για εγγραφές:

Α’ ΚΤΙΡΙΟ: ΧΕΥΔΕΝ 20, ΑΘΗΝΑ, Τηλ. 210-82.37.758, 82.31.935

Β’ ΚΤΙΡΙΟ: Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 93, ΑΘΗΝΑ, Τηλ. 210-82.54.119

Κλείσιμο
www.chefdoeuvre.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ