"The Golden Lion Road 2019" Ένας νέος θεσμός γεννιέται στη Νεμέα

nemea_art

Δυο διαδρομές 7 km & 18 km που αναδεικνύουν την Αρχαία Νεμέα, τον Ασωπό ποταμό, το Μυκηναϊκό νεκροταφείο των Αηδονίων.

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) διοργανώνει το Σάββατο 15 Ιουνίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΟΣΛΜΑ - Υ, και με συνδιοργανωτή τον Α.Ο Δρομέων Κορινθίας Εφυραίοι Ωκυπώδες, για πρώτη φορά δρομικό γεγονός με την ονομασία: " The Golden Lion Road 2019"
(Ο Δρόμος του Χρυσού Λιονταριού 2019) με δύο αγώνες 18 km & 7 km περίπου .

Ο αγώνας των 18 km θα έχει αφετηρία τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, πέρασμα από την Φλιούντα και δίπλα από τον Ασωπό ποταμό με τερματισμό στον χώρο του Μυκηναϊκού νεκροταφείου των Αηδονίων.

Ο αγώνας των 7 km περίπου θα έχει αφετηρία το Μυκηναϊκό νεκροταφείο των Αηδονίων και μια όμορφη διαδρομή μέσα από πλατάνια, ελιές, αμπέλια και τρεχούμενα νερά εντός και περιμετρικά από το μικρό χωριό , με τερματισμό και πάλι στον χώρο του Μυκηναϊκού νεκροταφείου των Αηδονίων.
nemea_in
Προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού ως συλλογική διαδικασία συμμετοχής των πολιτών στις αθλητικές διοργανώσεις, καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάδειξης της περιοχής , συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην οικονομική, τουριστική και πολιτιστική της άνθιση.

Στόχος μας είναι η διοργάνωση αυτή να αποτελέσει μια βιωματική εμπειρία για τους συμμετέχοντες και τους θεατές με πολλαπλά οφέλη για τους ίδιους αλλά και την κοινότητα.
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στον συμμετέχοντα αλλά και στους θεατές μία όμορφη εκδήλωση ενώ ταυτόχρονα αυτή, να αποτελέσει ορόσημο τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για τους εμπλεκόμενους φορείς.

Προσκαλούμε όλους, αθλητές, εθελοντές, φυσιολάτρες, θεατές, μικρούς και μεγάλους, να συμμετέχουν και να χαρούν την εκδήλωση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

0000

Για 9η χρονιά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis φροντίζει καθημερινά χιλιάδες μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση σε υγιεινό, ασφαλές και επαρκές φαγητό – Τα σχολεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης και ο αντίκτυπος στην ανάπτυξη των παιδιών

EUC-01-_Large_

Το Τμήμα Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει από τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά το καινοτόμο προπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως στο πεδίο της «Βυζαντινής Μουσικής - Ψαλτικής Τέχνης», το οποίο καλύπτει το νευραλγικό γνωστικό αντικείμενο της Ανατολικής Εκκλησιαστικής Μουσικής στο τρίπτυχο της ιστορίας, θεωρίας και πράξης.

EUC-01-_Large_

Το Κέντρο Αριστείας CERIDES (Center Of Excellence in Risk and Decision Sciences), το πρώτο διεπιστημονικό Κέντρο Αριστείας που λειτουργεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα είναι ο Συντονιστής Φορέας στην υλοποίηση του πρωτοποριακού έργου «OenoWatch». Το Ολοκληρωμένο Έργο αυτό υποβλήθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Restart 2016-2020 του Ιδρύματος Έρευνας & Καινοτομίας (ΙδΕΚ), πέρασε με επιτυχία και τη δεύτερη φάση αξιολόγησης, και θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση χρηματοδότησης.

tw0

Ρετρό διάθεση και αέρας εποχής φύσηξε στις Σπέτσες το τριήμερο 11 με 13 Οκτωβρίου 2019 με το Tweed Run να χαρίζει μοναδικές στιγμές. Το ξεχωριστό αυτό event που διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά από το Poseidonion Grand Hotel μετέφερε τους συμμετέχοντες στην κομψότητα και τον ρομαντισμό περασμένων εποχών με τη βρετανική αύρα να κατακλύζει το Νησί των Αρωμάτων

horse_ar

Οι ίπποι και οι προπονητές που διεκδικούν τον κορυφαίο τίτλο της χρονιάς. Συναρπαστικό θέαμα στο Markopoulo Park την Κυριακή 20 Οκτωβρίου