Συγχαρητήρια προς τους «χρυσούς» των Παραολυμπιακών

Συγχαρητήρια προς τους «χρυσούς» των Παραολυμπιακών

Η τεράστια επιτυχία των αθλητών μας Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Νίκου Πανανού και  Μαρίας- Ελένης Κορδαλή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. 

Λεηλάτησαν αντλιοστάσιο του Αχελώου
Συγχαρητήρια προς τους «χρυσούς» των Παραολυμπιακών
Η τεράστια επιτυχία των αθλητών μας Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Νίκου Πανανού και  Μαρίας- Ελένης Κορδαλή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. 

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε χθεσινό μήνυμά του εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια, εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, ενώ σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων - Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα  στον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γ. Φουντουλάκη. 
Κλείσιμο

«Με την κορυφαία νίκη σας γεμίσατε τις καρδιές μας περηφάνια, χαρά και ενθουσιασμό καταδεικνύοντας ότι κανένας στόχος δεν είναι άπιαστος όταν βασίζεται στο αγωνιστικό φρόνημα, τη συστηματική προετοιμασία, την πίστη στις δυνατότητές μας. Ακόμα μια φορά διαπιστώνουμε ότι ο μεγαλύτερος πλούτος της χώρας μας είναι η ισχυρή θέληση του ανθρώπινου δυναμικού της», αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο κ. Μεϊμαράκης. 

Ο υφυπουργός Παιδείας από την πλευρά του αναφέρει στην επιστολή του τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα ζευγαριών του Μπότσια, που νίκησε στον τελικό με 4-1 την Πορτογαλία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Αγώνες.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο Νίκος Πανανός και η Μαρία- Ελένη Κορδαλή μας χάρισαν μοναδικές στιγμές γεμίζοντάς μας συγκίνηση και στέλνοντας πίσω στην πατρίδα λίγο από το δικό τους περίσσιο θάρρος.

Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου μας έχουν ήδη χαρίσει τέσσερα μετάλλια, αλλά το σημαντικό είναι ότι όλοι οι αθλητές, μας έχουν δώσει ένα μάθημα ζωής στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Το μεγαλείο της ψυχής όλων των αθλητών και το πείσμα με το οποίο μάχονται είναι βασικά αυτό που μένει σε όλους όσοι παρακολουθούμε με θαυμασμό την μεγάλη τους προσπάθεια.

Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ελληνική αποστολή για ότι έχει καταφέρει μέχρι τώρα και ειδικά στους:

• Πασχάλη Σταθελάκο (ασημένιο στη δισκοβολία, κατηγορία F40)

• Αριστείδη Μακροδημήτρη (χάλκινο στα 100μ. ελεύθερο κατηγορία S2)

• Χαράλαμπο Ταϊγανίδη (χάλκινο στα 100μ. ύπτιο κατηγορία S13)

. Αλεξάνδρα Δήμογλου (χάλκινο στα 400μ Τ13 στον στίβο) 

• Παύλο Μάμαλο (χάλκινο στην άρση βαρών, κατηγορία 90 κιλών)





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης