Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν έχουν φτάσει στο τέλος τους για την Κατερίνα Παπουτσάκη, με την ίδια να συνεχίζει να μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ηθοποιός βρέθηκε στην Κάρπαθο, την Ίο και τώρα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε άγνωστο προορισμό.
Στη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες, που τη δείχνουν να ποζάρει με θέα τη θάλασσα, ενώ ανέβασε και στιγμιότυπα από το κάμπινγκ που έκανε με τον σύντροφό της.
Σε άλλη φωτογραφία, η Κατερίνα Παπουτσάκη έδειξε στους ακόλουθούς της τις παραλίες που επισκέφτηκαν, ενώ απαθανάτισε και μία σελίδα του σεναρίου που διαβάζει αυτό το διάστημα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός δεν έγραψε τίποτα παρά μόνο πρόσθεσε ένα emoji σε σχήμα κύματος.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας