Ναταλία Γερμανού: Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε «εδώ ήσουν φάουλ»
«Απέφυγα όπως ο διάολος το λιβάνι να περιστοιχίζομαι από αυλικούς» πρόσθεσε - Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της παρουσιάστριας που θα προβληθεί απόψε στις 00.10
Η Ναταλία Γερμανού είναι η πρώτη καλεσμένη του πρώτου «Night Out» για φέτος, στο MEGA και ώρα 00:10.
Ο Θεοχάρης προσφέρει στην καλεσμένη του ένα ποτό και μαζί συζητούν για την πολυετή της πορεία στην τηλεόραση, τις προσωπικές της σχέσεις που απασχόλησαν συχνά τα ΜΜΕ, αλλά και το βαρύ όνομα του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού, που κουβαλούσε για χρόνια στους ώμους της. Η Ναταλία Γερμανού κλήθηκε επίσης, να απαντήσει σε πιο «ζόρικες» ερωτήσεις, από τα χείλη των συνεργατών της εκπομπής της, αλλά και της λατρεμένης της Έλενας Παπαρίζου.
Δείτε απόσπασμα
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxg9yml234ih)
Λίγο πριν την προβολή του τρίτου Night Out για τη φετινή σεζόν, η εκπομπή MEGA Καλημέρα προέβαλε ένα sneak preview από τη συζήτηση του Θεοχάρη και της Ναταλίας. Σε αυτή, η παρουσιάστρια δηλώνει ευθαρσώς πως δεν ήθελε ποτέ γύρω τις κόλακες. «Απέφυγα από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην τηλεόραση το '92 μέχρι τώρα, απέφυγα όπως ο διάολος το λιβάνι να περιστοιχίζομαι από αυλικούς. Δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε, "εδώ ήσουν φάουλ", "αυτό ήταν λάθος". Θέλω ανθρώπους που ακριβώς επειδή με αγαπάνε μου επισημαίνουν τα λάθη μου» είπε αρχικά. Όπως σημείωσε άλλωστε, ήταν πολύ εύκολο να αναγνωρίσει ποιοι είχαν αυτή την πρόθεση: «Φαίνεται αμέσως πότε κάποιος σε πλησιάζει με διάθεση να σου πει "είσαι φανταστική, πόσο ωραία τα λες". Μακριά από εμένα αυτά, υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι στον χώρο που τους αποζητάνε σαν ζεστά κρουασάν. Τρέξτε σε αυτούς».
Ακόμη η Ναταλία Γερμανού καλείται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να αναγνωρίσει τους στίχους που έχει υπογράψει μέσα από μία σειρά ευρηματικών emoji; Σε ποιον θα εμπιστευόταν τη θέση του παρουσιαστή της εκπομπής της αν γινόταν για μία μέρα στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού και πώς σχολιάζει δηλώσεις που απασχόλησαν έντονα την επικαιρότητα; Η απάντηση απόψε, στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, στις 00:10 στο MEGA.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.