Η εβδομάδα ξεκίνησε με την Μαριέλα, που ήρθε στο Style Me Upμετά την εντυπωσιακή «μεταμόρφωση» της αδερφής της από τηνΥβόννη Μπόσνιακ.
Η Μαριέλα είναι μια πανέμορφη γυναίκα που όμως «κρύβεται» μέσα σε άνετα ρούχα χωρίς κανένα στιλ. Αν και ασχολείται επαγγελματικά με την αισθητική και έχει δημιουργήσει το δικό της κέντρο, δυσκολεύεται να βρει την εικόνα που ταιριάζει στην προσωπικότητά της και η οποία θα παραπέμπει ταυτόχρονα και σε μια σύγχρονη επιχειρηματία.
Το δύσκολο έργο ανέλαβε ξανά η Υβόννη, που κατάφερε να αλλάξει μέσα σε λίγες ώρες τις προκαταλήψεις της Μαριέλας για το στιλ. ΟΤρύφωνας Σαμαράς από την άλλη, εντυπωσιασμένος από το κορμί της Μαριέλας, έκανε μαζί της ποδήλατο, ελπίζοντας να αποκτήσει κι αυτός κοιλιακούς.
Τη στιγμή της αποκάλυψης η Μαριέλα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Με δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως της αρέσει παρά πολύ η νέα της εικόνα, παρόλο που στον καθρέφτη έβλεπε «μία άλλη».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή