Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, μάλιστα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων εξέφρασε χωρίς δισταγμούςτην άποψη που έχει για τους δύο συμπαίκτες του τόσο στην Ανθή Σαλαγκούδη στην παραλία όσο και στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.
«Από τη στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα που ο Γιώργος Κοψιδάς θεωρείται ο Θεός, προφανώς εγώ είμαι το αντίπαλο δέος. Σίγουρα υπήρξε συνεννόηση με τον Τριαντάφυλλο, που έχω ζήσει αυτό το ανθρωποειδές έναν μήνα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος. «Έχουν βαπτίσει αυτή τη στιγμή σαν ήρωες της ομάδας τον Γιώργος Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος που τον βλέπουν σαν ένα από τα καλύτερα άτομα που έχουν γνωρίσει».
Μάλιστα, ο παίκτης του Survivor πρόσθεσε με νόημα στη συνέχεια πως «κουράστηκα να μιλάω για αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω να γυρίσω σε μια πραγματικότητα που θα έχω να κάνω με τους ανθρώπους που έχω επιλέξει και είναι υγιείς. Που δεν είναι διψασμένες κατίνες για εξουσία».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.