Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από χθες το βράδυ η Νικόλ Τσομπανίδου. Η φλογερή κοκκινομάλλα φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Παναγιώτη Βασιλάκου τον ιδανικό άνδρα, τον δικό της πρίγκπιπα. Η νεαρή μαζορέτα μετά τον μεγάλο τελικό έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.
«Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς. Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει για εμάς τους δύο! Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν τον Παναγιώτη, με τόσο καθαρή ψυχή! Ευχαριστώ καρδιά μου για όλες τις στιγμές που μου χάρισες! Ανυπομονώ να ζήσουμε ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές μαζί! Σου το είχα πει δεν θα έφευγα αν δεν φεύγαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη όλων σας».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί