Με τσιφτετέλι και πολύ δυνατά μπήκε ηΙωάννα Μαλέσκουστο στούντιο της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα απαλό ροζ στενό φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και υπό τους ήχους του τραγουδιού «Δυνατά» που έχει ερμηνεύσει ηΕλευθερία Αρβανιτάκη λικνίστηκε χαρίζοντας στους τηλεθεατές της το πιο λαμπερό, διάπλατο και χωρίς όπως είπε συσπάσεις από το άγχος χαμόγελό της.
Η όμορφη Ιωάννα απευθυνόμενη και κοιτώντας στα μάτια τους τηλεθεατές της τους ευχαρίστησε για τα θετικά τους μηνύματα και υποσχέθηκε ότι κάθε μέρα και παρά το γκρίζο που ζούμε θα είναι καλοκαίρι.
Μια μικρή γεύση από την έναρξη της δεύτερης εκπομπής του «Love It»
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.