HΒίκυ Κάβουρα βρίσκεται στηΜύκονο και δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της. Η ηθοποιός κάνει τις βουτιές της, περνάει όμορφες στιγμές μαζί με φίλους και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν που θα ξεκινήσει για εκείνη από Σεπτέμβρη.
Πρόσφατα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε φορώντας το μαγιό της, έχοντας για φόντο το απέραντο γαλάζιο. Η Βίκυ πόζαρε στον φακό με αέρα μοντέλου, έχοντας επιλέξει αυτή τη φορά ένα χρυσό μπικίνι, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. «We travel not to escape life, but for life not to escape» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι followers της έσπευσαν να της κάνουν like, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που άφησαν άκρως κολακευτικά σχόλια για το κορμί της.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.