Τη δική της απάντηση για την αποχώρησή της από τη θεατρική παράσταση που ετοιμάζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το «Κλουβί με τις τρελές» έδωσε η Βίκυ Κάβουρα.
«Εντάξει, μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είμαστε αγαπημένοι» και συνέχισε: «Πήγα, είδα, απήλθα, τελείωσε, πάμε για άλλα» πρόσθεσε με έμφαση η Βίκυ Κάβουρα. «Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως και να συνεργαστούμε. Είμαστε αγαπημένοι. Από ότι άκουσα, καλά πράγματα είπε για μένα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου οπότε τελείωσε. Πάμε για άλλα. Άλλο;».
«Tελείωσε, παιδιά, πάμε για άλλα» κατέληξε όλο νόημα η ηθοποιός.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.