Τσουνάμι στην Ινδονησία: Τα κύματα «καταπίνουν» θεατές συναυλίας

Τσουνάμι στην Ινδονησία: Τα κύματα «καταπίνουν» θεατές συναυλίας

Ανυποψίαστοι οι θεατές παρακολουθούν τη μπάντα όταν ξαφνικά τα νερά σαρώνουν τα πάντα

ind-n1
Σοκ προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που το τσουνάμι που σάρωσε τις νήσους Ιάβα και Σουμάτρα το βράδυ του Σαββάτου με το μέχρι στιγμής απολογισμό να κάνει λόγο για 62 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Το βίντεο έχει καταγράψει ένας από τους υπαλλήλους της κρατικής εταιρείας PLN που βρέθηκαν στην περιοχή Τανγιούνγκ Λεσούνγκ προκειμένου να λάβουν μέρος στη χριστουγεννιάτικη εορτή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ενώ όλοι διασκεδάζουν υπό τους ήχους της ροκ μπάντα Seventeen, ξαφνικά τα κύματα «καταπίνουν» αρχικά τη μπάντα και στη συνέχεια τους θεατές καθώς οι αρχές της Ινδονησίας δεν εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι αφού αυτό δεν προκλήθηκε από κάποιο σεισμό αλλά από κατολίσθηση που προκάλεσε η δραστηριότητα του ηφαιστείου Ανάκ Κρακατόα.

Video| Momento Exacto Del Tsunami En Indonesia


«Το νερό σάρωσε τη σκηνή που ήταν πολύ κοντά στη θάλασσα. Το νερό σάρωσε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί. Χάσαμε αγαπημένους μας ανάμεσα στους οποίους ο μπασίστας και ο μάνατζέρ μας ενώ αρκετοί είναι οι αγνοούμενοι» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η μπάντα.

Κλείσιμο
Σε βίντεο που ανήρτησε λίγο αργότερα ο τραγουδιστής της μπάντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζητά από όλους να προσευχηθούν και να βοηθήσουν για τον εντοπισμό αγνοουμένων ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγός του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Minta doanya agar istri saya @dylan_sahara , trus mas @hermanseventeen @andi_seventeen sama @uje17_rukmanarustam cepet ktmu dalam keadaan selamat sehat walafiat. Minta ikhlas nya buat orang2 tersayang mas @baniseventeen dan mas @oki_wijaya

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riefian Fajarsyah (@ifanseventeen) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης