Αυστραλία: Καθηγήτρια έσβηνε τσιγάρα στο δέρμα του μαθητή με τον οποίο είχε ερωτική σχέση

Αυστραλία: Καθηγήτρια έσβηνε τσιγάρα στο δέρμα του μαθητή με τον οποίο είχε ερωτική σχέση

Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στην πόλη της Αδελαΐδας - Τι δήλωσε ο 17χρονος, οι αποκαλύψεις της μητέρας και η απολογία της 43χρονης καθηγήτριας

sonia
Το φαινόμενο της ερωτικής σχέσης μεταξύ καθηγήτριας και μαθητή έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις στις χώρες της Δύσης, καθώς ο αριθμός των ιστοριών που βγαίνουν στην επιφάνεια ολοένα και αυξάνεται. Ωστόσο, μία καθηγήτρια στην Αυστραλία πέρασε στο... επόμενο στάδιο, καθώς όχι μόνο σύναψε ερωτική σχέση με μαθητή της, αλλά ξέσπασε πάνω του τα σαδομαζοχιστικά της βίτσια.

Η νέα υπόθεση παιδεραστίας και βίτσιου -στη συγκεκριμένη περίπτωση- καταγράφηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας. Η 43χρονη καθηγήτρια Sonia Mackay ανέπτυξε ερωτική σχέση με έναν 17χρονο μαθητή της. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν λίγους μήνες, οπότε η γυναίκα πάφθηκε από τα καθήκοντά της, αναμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσής της.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε χθες και έκρυβε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις. Κατά την ακροαματική διαδικασία, αποκαλύφθηκε ότι η 43χρονη καθηγήτρια όχι μόνο σύναψε σχέση με έναν ανήλικο, όχι μόνο ο ανήλικος αυτός ήταν μαθητής της, αλλά είχε και σαδομαζοχιστικά βίτσια, σβήνοντας τσιγάρα στο δέρμα του 17χρονου!

australia_tea

Μιλώντας στο δικαστήριο, ο 17χρονος δήλωσε ότι ήταν ένας επιμελής μαθητής, που είχε στόχο να γίνει οδοντίατρος, πριν η 43χρονη καθηγήτριά τον παρασύρει στο ακραίο ερωτικό παιχνίδι της. «Η ζωή με σεξ και αλκοόλ με τη Sonia Mackay ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τη μελέτη των μαθημάτων», δήλωσε ο νεαρός μαθητής, ο οποίος τόνισε ότι επί της ουσίας έφτασε πολύ κοντά στην καταστροφή, καθώς σχεδόν είχε παρατήσει το σχολείο.

Κλείσιμο
«Με... μάρκαρε με αναμμένα τσιγάρα για να μου περνάει το μήνυμα ότι της ανήκω», δήλωσε ο 17χρονος στο δικαστήριο, αφήνοντας άφωνους το ακροατήριο και τους δικαστές.

Η μητέρα του μαθητή δήλωσε ότι η 43χρονη καθηγήτρια ζήτησε από εκείνη τον αριθμό τηλεφώνου του γιου της, προκειμένου να τον βοηθήσει σε μία εργασία του σχολείου. «Μετά από λίγο καιρό, ο γιος μου άρχισε να λείπει για μέρες από το σπίτι. Δεν είχα ιδέα πού κοιμόταν, ποιος ήταν μαζί του, αν ήταν ασφαλής ή αν είχε μπλέξει σε κάτι», δήλωσε στο δικαστήριο η μητέρα του 17χρονου, περιγράφοντας όσα έζησε το διάστημα που ο 17χρονος μαθητής είχε σχέση με την καθηγήτριά του.

sonia1

Η 43χρονη δεν αρκέστηκε στο σεξ και στον σαδομαζοχισμό. Επιστράτευσε κάθε είδους πίεση προκειμένου να κρατήσει τον 17χρονο στο σπίτι της. Όταν ο μαθητής θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι του, η καθηγήτρια αρχικά τον εξαγόρασε με ακριβά ρούχα και άλλα δώρα και στη συνέχεια τον απείλησε.

Στην απολογία της η 43χρονη δήλωσε «βαθιά μετανιωμένη» για τις πράξεις της και για «την ένταση που προκάλεσα στον μαθητή και στην οικογένειά του».

Η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή της Sonia Mackay θα ανακοινωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ δόθηκε οδηγία στις αρμόδιες αρχές για την ψυχολογική υποστήριξη του 17χρονου μαθητή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης