Στη σύλληψη τριών υπευθύνων εταιρείας στη νοτιοδυτική Κίνα προχώρησε η κινεζική αστυνομία μετά το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει υφισταμένους τους να πίνουν ούρα, να μαστιγώνονται και να τρώνε έντομα επειδή δεν πέτυχαν τους στόχους στις πωλήσεις.
Το περιστατικό, πάρομοιο του οποίου έχει ξανασυμβεί στην Κίνα, συνέβη σε εταιρεία ανακαίνισης κτηρίων.
Οι τιμωρίες περιέλαμβαναν, επίσης, υποχρεωτική κατανάλωση μουστάρδας, ξύρισμα και πώληση προφυλακτικών στο δρόμο.
Σύμφωνα με την Beijing Youth Daily οι υπεύθυνοι έστειλαν μήνυμα στους υφισταμένους τους με το οποίο τους ενημέρωναν ότι θα έπρεπε να φάνε τρεις κατσαρίδες για κάθε πώληση που δεν θα ολοκλήρωναν.
Αν και οι περισσότεροι από όσους είδαν το βίντεο εξέφρασαν την καταδίκη τους για την εταιρεία, υπήρξαν και αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί οι εργαζόμενοι δέχτηκαν τον εξευτελισμό και δεν παραιτήθηκαν. Απάντηση σε αυτή την απορία έδωσε ένα μέλος του προσωπικού που αποκάλυψε ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας ήταν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες ενώ απειλήθηκαν με μείωση μισθού αν δεν δέχονταν αυτού του είδους τις ποινές.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.