Στη σύλληψη τριών υπευθύνων εταιρείας στη νοτιοδυτική Κίνα προχώρησε η κινεζική αστυνομία μετά το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει υφισταμένους τους να πίνουν ούρα, να μαστιγώνονται και να τρώνε έντομα επειδή δεν πέτυχαν τους στόχους στις πωλήσεις.
Το περιστατικό, πάρομοιο του οποίου έχει ξανασυμβεί στην Κίνα, συνέβη σε εταιρεία ανακαίνισης κτηρίων.
Οι τιμωρίες περιέλαμβαναν, επίσης, υποχρεωτική κατανάλωση μουστάρδας, ξύρισμα και πώληση προφυλακτικών στο δρόμο.
Σύμφωνα με την Beijing Youth Daily οι υπεύθυνοι έστειλαν μήνυμα στους υφισταμένους τους με το οποίο τους ενημέρωναν ότι θα έπρεπε να φάνε τρεις κατσαρίδες για κάθε πώληση που δεν θα ολοκλήρωναν.
Αν και οι περισσότεροι από όσους είδαν το βίντεο εξέφρασαν την καταδίκη τους για την εταιρεία, υπήρξαν και αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί οι εργαζόμενοι δέχτηκαν τον εξευτελισμό και δεν παραιτήθηκαν. Απάντηση σε αυτή την απορία έδωσε ένα μέλος του προσωπικού που αποκάλυψε ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας ήταν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες ενώ απειλήθηκαν με μείωση μισθού αν δεν δέχονταν αυτού του είδους τις ποινές.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.