Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός βρέφους έξι μηνών από τον πατέρα του επειδή η συζυγός του αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του.
Δράστης ο 25χρονος Μαϊκόν Σαλουστιάνο Σίλβα, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε την αδιανόητη αυτή πράξη τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από καβγά που είχε με την 20χρονη συζυγό του Τζένιφερ στο σπίτι τους στην πόλη Λουζιανία της Βραζιλίας.
Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι βρήκαν κρυμμένο πίσω από έναν καναπέ το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο 25χρονος μαζί με δεκάδες σφαίρες.
Ο «πα-τέρας» υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι «δεν θυμάμαι τι έκανα» γιατί, όπως τους είπε, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μαριχουάνας.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής τον μικρό Μισέλ «σε μια στιγμή οργής».
«Η μητέρα μας είπε ότι ο σύζυγός της την ξύπνησε και της ζήτησε να κάνουν σεξ. Η ίδια του απάντησε ότι ήταν κουρασμένη και τότε ο δράστης εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε. Κάποια στιγμή, αφού πήγε για νερό, επέστρεψε με το πιστόλι στα χέρια και την απείλησε. Όταν αυτή επιχείρησε να τον ηρεμήσει, τότε αυτός έβαλε το όπλο στο στήθος του παιδιού και το πυροβόλησε αφού πρώτα της ζήτησε να του πει αν τον θεωρούσε ικανό να κάνει κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους