Τενεσί: 18χρονος αγνοούνταν για 11 ημέρες στο εθνικό πάρκο
«Ένιωσα πεινασμένος τις πρώτες δύο ημέρες, μετά αυτό το αίσθημα έφυγε και προσπάθησα να επιβιώσω», λέει ο 18χρονος
Μετά από 11 ημέρες αγωνίας για τον ίδιο, αλλά και για τους συγγενείς του, εντοπίστηκε ένας έφηβος που είχε χαθεί στο πυκνό δάσος του Τενεσί.
Ο Austin Bohanan χάθηκε αφού διαχωρίστηκε από τον πατριό του κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας στο Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains.
Κλείσιμο
Ο 18χρονος, ο οποίος κατάφερε να επιβιώσει για σχεδόν δύο εβδομάδες χωρίς τροφή, δήλωσε ότι δεν «φοβήθηκε» και ακολούθησε τα ένστικτά του.
«Αυτό που έκαναν ήταν απλά να διατηρήσω την ηρεμία μου, να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Είναι απλά ένστικτο, υποθέτω, έκανα αυτό που μου έβγαινε», δήλωσε στο ABC News.
Ο έφηβος είπε πως χάθηκε, αναζητώντας τα γυαλιά του πατριού του που είχε πέσει κατά μήκος του δρόμου.
Όπως είπε σταμάτησε να αισθάνεται την πείνα μετά τις δύο πρώτες ημέρες, όταν το σώμα του συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο φαγητό.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.