Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δύο στάσεις λεωφορείων στο Παλιό Λιμάνι της Μασσαλίας στη Γαλλία το πρωί της Δευτέρας.
Ακόμα ένας άνθρωπος είναι τραυματισμένος, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Νεκρή είναι μια 42χρονη γυναίκα.
Ο οδηγός συνελήφθη στο σημείο, είναι 35 ετών και γνωστός στις αρχές, όχι όμως για τρομοκρατική δράση. Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.
Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 8.30 και 9.30 το πρωί και αρχικά η αστυνομία δεν είχε ανακοινώσει εάν πρόκειται για δυστύχημα ή ενέργεια από πρόθεση και έχει αποκλείσει την περιοχή.
Κλείσιμο
Τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι οι δύο στάσεις πάνω στις οποίες έπεσε το όχημα βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, όμως στο πρώτο περιστατικό δεν υπήρξαν θύματα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.