Στο νοσοκομείο με πρόβλημα στην καρδιά ο Λεχ Βαλέσα

Στο νοσοκομείο με πρόβλημα στην καρδιά ο Λεχ Βαλέσα

Σύμφωνα με τον γιο του ο 73χρονος Βαλέσα ένιωθε «απίστευτα αδύναμος» και γι' αυτό μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Γκτανσκ, της πόλης που γεννήθηκε

Στο νοσοκομείο με πρόβλημα στην καρδιά ο Λεχ Βαλέσα
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το Σάββατο ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας και ηγέτης του κινήματος Αλληλεγγύη που ανέτρεψε το κομμουνιστικό καθεστώς στη χώρα, Λεχ Βαλέσα.

Σύμφωνα με τον γιο του ο 73χρονος Βαλέσα ένιωθε «απίστευτα αδύναμος» και γι' αυτό μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Γκτανσκ, της πόλης που γεννήθηκε.

Την Πέμπτη ο Βαλέσα είχε αποδοκιμαστεί από οπαδούς της κυβέρνησης κατά την εμφάνισή του στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στη Βαρσοβία.

Κλείσιμο
Ο Βαλέσα έχει κατηγορήσει τη σημερινή κυβέρνηση της Πολωνίας ότι αποτελεί κίνδυνο για την δημοκρατία και ότι βάζει σε κίνδυνο τους δεσμούς της χώρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Λόγω της νοσηλείας του παραμένει άγνωστο αν θα καταφέρει να παρεβρεθεί στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα πορεία κατά της μηνιαίας εκδήλωσης στη μνήμη του πρώην προέδρου της Πολωνίας Λεχ Καζίνσκι που έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα το 2010.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης