Κλειστό το αεροδρόμιο της Βασιλείας λόγω συντριβής μικρού αεροσκάφους
Δόθηκε εντολή σε όλες τις εισερχόμενες πτήσεις να αλλάξουν κατεύθυνση - Ακυρώθηκαν όλες οι αναχωρήσεις - Αποκλεισμένοι εκατοντάδες οπαδοί της Άρσεναλ που ταξίδεψαν στην Ελβετία να δουν την ομάδα τους
Κλειστό είναι το αεροδρόμιο της Βασιλείας στην Ελβετία καθώς πριν από λίγη ώρα ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη κατά την προσγείωση.
Σύμφωνα με το airlive.net ο διάδρομος αποπροσγείωσης του αεροδρομίου EuroAirport Βασιλείας-Μυλούζ-Φράιμπουργκ είναι κλειστός και έχει δοθεί εντολή σε όλες τις εισερχόμενες πτήσεις να αλλάξουν πορεία.
Επίσης, ακυρώθηκαν όλες οι αναχωρήσεις με αποτέλεσμα να «εγκλωβιστούν» στη Βασιλεία εκατοντάδες οπαδοί της Άρσεναλ, που είχαν ταξιδεύει στην τρίτη σε μέγεθος πόλη της Ελβετίας για να παρακολουθήσουν τον χθεσινό αγώνα της ομάδας τους.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για τραυματίες.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.