ΗΠΑ: Στον... πάγο ο Μπίλι Μπους λόγω των σεξιστικών σχολίων με τον Τραμπ

ΗΠΑ: Στον... πάγο ο Μπίλι Μπους λόγω των σεξιστικών σχολίων με τον Τραμπ

Δυσαρεστημένο το κανάλι ΝBC για τον ρόλο του παρουσιαστή και ξαδέλφου του πρώην Αμερικανού προέδρου στη χυδαία συνομιλία με τον Ντόναλτ Τραμπ 

ΗΠΑ: Στον... πάγο ο Μπίλι Μπους λόγω των σεξιστικών σχολίων με τον Τραμπ
Ακριβά πληρώνει το τίμημα των αποκαλύψεων για τα σεξιστικά σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ,  ο Μπίλι Μπους , ξάδερφος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους και παρουσιαστής μέχρι τώρα στο κανάλι "ΝBC".  Σε συνομιλία που είχαν το 2005 οι δύο άντρες, ο Τραμπ ακούγεται να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι τείνει να φιλά και να θωπεύει τις γυναίκες χωρίς την έγκρισή τους με τον Μπους να λέει: "Ναι ο Ντόναλντ τα κατάφερε". 
 
Το δίκτυο "NBC" έβαλε στον "πάγο" τον Μπίλι Μπους εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για το ρόλο του στη συνομιλία που είχε με τον Αμερικανό Μίδα. Ο ξάδερφος του Τζορτζ Μπους είχε δώσει μεγάλο αγώνα για να ενσωματωθεί στο δυναμικό του NBC , όμως το γεγονός ότι συνομιλούσε με τον Τραμπ όταν ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα έκανε χυδαία σχόλια για τις γυναίκες, ήταν καταστροφικό για την καριέρα του. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα φρέναρε την δημοσιογραφική του καριέρα , όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.    

Κλείσιμο


Στην ηχογραφημένη συνομιλία που αποκάλυψε η "Washington Post", ο Τραμπ φορούσε ένα μικρόφωνο και συνομιλούσε με τον Μπίλι Μπους όταν ήταν στο "Αcces Ηollywod" στο πλατό της σαπουνόπερας "Days of Lives". Εκεί ο Τραμπ ακούγεται να μιλά για τη συνάντησή του με μία όμορφη γυναίκα. "Της την έπεσα στο Παλμ Μπιτς...Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Τις πιάνεις από τo μ.... Μπορείς να κάνεις ό,τι θες».Ακόμα, αναφερόμενος σε βραβευμένη παρουσιάστρια της εκπομπής που τον περίμενε να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες είπε τα εξής: «Προσπάθησα να την γ….. Ήταν παντρεμένη. Της τα έριξα πολύ χοντρά. Βασικά, την πήγα να αγοράσει έπιπλα. Ήθελε να πάρει έπιπλα. Είπα, "έλα να σου δείξω πού έχουν κάτι ωραία"».Το ηχητικό απόσπασμα βρισκόταν εδώ και 11 χρόνια σε κάποιο σκονισμένο ράφι στα αρχεία του NBC. Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ο Ροντ Σίλβερσταιν, από την παραγωγή του «Access Hollywood», άρχισε να εξετάζει το υλικό και ήταν έτοιμος να το δημοσιεύσει αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Το επίμαχο βίντεο με τις σεξιστικές δηλώσεις του Τραμπ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης