Εξι νεκρούς περισυνέλεξε χθες το βράδυ το πλοίο Αquarius, οι οποίοι εντοπίσθηκαν σε πλεούμενο που προσέγγιζε τις ακτές της νότιας Σικελίας. Παράλληλα, σε συντονισμό με την ιταλική ακτοφυλακή, από το ίδιο πλοίο, το οποίο ανήκει σε μη κυβερνητική οργάνωση, διασώθηκαν 108 μετανάστες, εκ των οποίων πέντε είναι γυναίκες.
Σύμφωνα με το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, το οποίο επικαλείται το αραβόφωνο δελτίο του BBC, μετά την αναχώρησή τους από την Αίγυπτο αγνοούνται εδώ και πολλές ημέρες περίπου 400 σομαλοί μετανάστες.
Τριάντα φέρονται να διασώθηκαν, αλλά η τύχη των υπολοίπων εξακολουθεί να αγνοείται και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να πρόκειται για ένα ακόμη τραγικό ναυάγιο τεραστίων διαστάσεων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.