Νέο κρούσμα κακοποίησης ζώου για... selfies - Άνδρας έσυρε καρχαρία στη στεριά για να ποζάρει μαζί του

Νέο κρούσμα κακοποίησης ζώου για... selfies - Άνδρας έσυρε καρχαρία στη στεριά για να ποζάρει μαζί του

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε λόγω του θανάτου ενός μικρού δελφινιού από την ασυνείδητη συμπεριφορά λουόμενων, άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας

Νέο κρούσμα κακοποίησης ζώου για... selfies - Άνδρας έσυρε καρχαρία στη στεριά για να ποζάρει μαζί του
Άλλο ένα κρούσμα κακοποίησης ζώου με μοναδικό κίνητρο τις... selfies είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, χάρη στο βίντεο που κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της η δημοσιογράφος Άσλι Γουότερς, η οποία έγινε μάρτυρας της σοκαριστικής σκηνής στην παραλία του Παλμ Μπιτς.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο, ένας άνδρας θεώρησε καλή ιδέα να τραβήξει από την ουρά έναν μικρό καρχαρία, να τον ακινητοποιήσει στη στεριά και στη συνέχεια να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ το κακόμοιρο ζώο υπέφερε έξω από το νερό. Γύρω του διακρίνονται διάφοροι λουόμενοι που καταγράφουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενθαρρύνοντας τον. Τελικά, ένας άλλος άνδρας τραβάει τον μικρό καρχαρία μέσα στο νερό, ωστόσο το πλάσμα δυσκολεύεται εμφανώς να κολυμπήσει για να ξαναμπεί στα βαθιά όπου θα είναι ασφαλής από τις... selfies και την ανθρώπινη βλακεία.

Οι εικόνες αυτές κάνουν τον γύρο των social media λίγες μόνο μέρες μετά από την δημοσιοποίηση ενός άλλου βίντεο, το οποίο έδειχνε ένα μεγάλο πλήθος παραθεριστών στην παραλία Santa Teresita στο Μπουένος Άιρες να ποζάρουν με δύο μικρά δελφίνια, τα οποία άρπαξαν μέσα από την θάλασσα μόνο και μόνο για να βγάλουν μαζί τους μια selfie.

Κλείσιμο
Η σοκαριστική εικόνα των τουριστών που κρατούσαν ψηλά σαν τρόπαια τα δυστυχισμένα πλάσματα και πόζαραν χαμογελαστοί και αδιάφοροι για το πόσο υποφέρουν, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ιδίως όταν έγινε γνωστό ότι το ένα από τα δύο δελφίνια ξεψύχησε τελικά κάτω από τον καυτό ήλιο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης