Το σοκ που αισθάνθηκε όταν πληροφορήθηκε το απάνθρωπο, όπως το χαρακτήρισε, πολλαπλό τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι, εξέφρασε σε τηλεφωνική του συνέντευξη ο Πάπας Φραγκίσκος.
Ο ποντίφικας δήλωσε συγκλονισμένος από τα γεγονότα, τα οποία, όπως είπε, «δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από θρησκευτικούς ή ανθρώπινους λόγους».
Ο 78χρονος επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας ήταν φανερά επηρεασμένος και συναισθηματικά φορτισμένος, καθώς δυσκολεύτηκε να βρει τις λέξεις, ώστε να εκφράσει τις σκέψεις του.
«Είμαι συγκλονισμένος. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Πώς έγινε από άνθρωπο; Δεν μπορεί να υπάρξει δικαιολογία θρησκευτική ή ανθρώπινη. Είναι απάνθρωπο...», τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό TG2000 και συμπλήρωσε: «Βρίσκομαι στο πλευρό όλων εκείνων που υποφέρουν και της Γαλλίας, την οποία αγαπώ τόσο πολύ».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.