Φωτογραφίες: Δείτε την αίθουσα του Μπατακλάν λίγα λεπτά πριν την επίθεση

Φωτογραφίες: Δείτε την αίθουσα του Μπατακλάν λίγα λεπτά πριν την επίθεση

Ελάχιστα λεπτά πριν εισβάλλουν οι τρομοκράτες μέσα στον συναυλιακό χώρο, οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν έχουν καταγράψει ένα νεανικό κοινό που διασκεδάζει σε μία ροκ συναυλία χωρίς να γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί

Φωτογραφίες: Δείτε την αίθουσα του Μπατακλάν λίγα λεπτά πριν την επίθεση
Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν πριν λίγη ώρα στο Διαδίκτυο, δείχνουν μια άλλη όψη της τραγωδίας, και πάνω απ' όλα τον πυρήνα της τρομοκρατίας και τον φόβο που αυτή διασπείρει σε κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής.

Σ' αυτές τις εικόνες βλέπουμε ένα νεανικό κοινό, ανέμελο και παρασυρμένο από τη μουσική του συγκροτήματος The Eagles of Death Metal να διασκεδάζει στην βραδινή του έξοδο.



Το συγκλονιστικό είναι ότι λίγα λεπτά μετά από αυτές τις φωτογραφίες, στην αίθουσα κάνουν την είσοδό τους οι τρομοκράτες, με τα αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε πλέον.
Κλείσιμο

Οι φωτογραφίες αυτές αποκτούν πλέον ιστορική σημασία, καθώς πολλοί από όσους βρίσκονται ανάμεσα στο κοινό, δεν είναι πια στη ζωή. Τονίζοντας με αυτόν τον εμφατικό τρόπο το απάνθρωπο στοιχείο της τρομοκρατίας, αλλά και το πόσο κακό μπορεί να προκαλέσει στην καθημερινότητά μας, με τον φόβο και τον παραλογισμό που διασπείρει να παραλύει κάθε έννοια χαράς και δημιουργίας.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης