Βίντεο: Δείτε την γέφυρα-γκιλοτίνα (κυριολεκτικά...) για δεκάδες φορτηγά

Βίντεο: Δείτε την γέφυρα-γκιλοτίνα (κυριολεκτικά...) για δεκάδες φορτηγά

Δεκαπέντε φορτηγά πέρσι και ένα φέτος έχουν κάνει αυτή την γέφυρα στην Μασσαχουσέτη την πιο viral καρμανιόλα φορτηγών σε όλο τον κόσμο

Βίντεο: Δείτε την γέφυρα-γκιλοτίνα (κυριολεκτικά...) για δεκάδες φορτηγά
Αν παραπονιέστε μόνο για τα ελληνικά «σημεία και τέρατα» των ελληνικών δρόμων, δείτε τι συμβαίνει και στην Εσπερία. Η συγκεκριμένη γέφυρα, αποτέλεσμα εμφανούς κακοτεχνίας, έχει πάρει στο λαιμό της πάνω από 16 φορτηγά τον τελευταίο χρόνο (αυτά τέλος πάντως που έχουν καταγραφεί από την κάμερα). Ενώ παράλληλα, και αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα, λόγω της κακής σχεδίασης του πεζοδρομίου έχουν χτυπήσει πολύ άσχημα στα τοιχώματά της.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως το αντιμετωπίζουν τα φορτηγά. Και παρά το ότι υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες, οι οποίες μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα εμφανείς, είναι προφανές ότι η σχεδίασή της, με την κλίση προς τα δεξιά, ξεγελά τους οδηγούς. Οι οποίοι όχι μόνο δεν διστάζουν, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις πέφτουν επάνω της χωρίς να φρενάρουν, όντας σίγουροι ότι θα περάσουν χωρίς πρόβλημα. 

Οι καταστροφές είναι πολλές, όμως χωρίς θύματα (τουλάχιστον όσες βλέπουμε στην κάμερα). Όμως έχουν καταστραφεί ολόκληρες περιουσίες, φορτηγά και εμπορεύματα, μεταξύ των οποίων και ένα φορτίο... αστακών, αξίας πάνω από 150 χιλιάδων ευρώ!
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης