Οι gay από το βίντεο της Χίλαρι καλούν την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ στο γάμο τους!

Οι gay από το βίντεο της Χίλαρι καλούν την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ στο γάμο τους!

Αποκάλυψαν πως δεν ήξεραν ότι τους κινηματογραφούσαν για το βίντεο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της Κλίντον

Οι gay από το βίντεο της Χίλαρι καλούν την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ στο γάμο τους!
Με ένα  βίντεο διάρκειας 2:18 λεπτών, το οποίο ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα, η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε την Κυριακή την υποψηφιότητά της για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Στο βίντεο εμφανίζονται άνδρες και γυναίκες από όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας καθώς και ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών το οποίο περπατά χέρι χέρι. 

Ενθουσιασμένο που πρωταγωνιστεί στο βίντεο της Χίλαρι Κλίντον, το ζευγάρι των νεαρών ομοφυλόφιλων αποφάσισε να καλέσει την πρώην Πρώτη Κυρία, γερουσιαστή και υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, στο γάμο του, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην αμερικανική εφημερίδα Washington Blade, οι Τζάρεντ Μίλντραντ και Νέιτ Τζόνσον, μίλησαν για τη σχέση τους και το πόσο αφοσιωμένοι είναι ο ένας στον άλλο, ενώ αποκάλυψαν πως δεν ήξεραν ότι τους κινηματογραφούσαν για το βίντεο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της Κλίντον!

Ωστόσο, και οι δύο δηλώνουν «εκστασιασμένοι» που πρωταγωνιστούν σε αυτό. 
Κλείσιμο

Όπως είπαν, όταν επικοινώνησαν αρχικά μαζί τους, τους είπαν πως επρόκειτο για ένα πρότζεκτ που αφορούσε στην Χίλαρι Κλίντον και ότι απλά ήθελαν να πάρουν συνέντευξη από μερικούς ανθρώπους, οι οποίοι περνούν ή πέρασαν μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους 

«Ήθελαν να ακούσουν την ιστορία μας, την απόφασή μας να παντρευτούμε και πως το αντιμετωπίζουμε», πρόσθεσαν, σημειώνοντας ότι μόλις είδαν το βίντεο να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου πήραν την πρωτοβουλία να προσκαλέσουν την Χίλαρι Κλίντον στην τελετή που θα γίνει στις 19 Ιουλίου στο Σικάγο.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που εκλεγεί τον Νοέμβριο του 2016, η Κλίντον θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και η πρώτη σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ -εν προκειμένω του 42ου, Μπιλ Κλίντον- που θα αναλάβει την ηγεσία της υπερδύναμης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης