Ποταμίσιος κροκόδειλος κυνήγησε παράτολμο κινηματογραφιστή αλλά το μοναδικό τρόπαιό του ήταν τελικά η ειδικά τροποποιημένη αδιάβροχη βιντεοκάμερα...
Ο Άμος Νακούμ είναι ένας διάσημος υδροβιολόγος και κινηματογραφιστής που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη των πλέον απρόσιτων λιμνών και ποταμών και στην καταγραφή των ειδών που παρεπιδημούν σε αυτά.
Το συνηθισμένο... περιβάλλον εργασίας του είναι τα θολά νερά ποταμών και λιμνών, τα έλη και οι παντός είδους απομακρυσμένες περιοχές στις οποίες βρίσκουν καταφύγιο σπάνια είδη, ενίοτε και απειλούμενα με εξαφάνιση.
Συχνά, στην προσπάθειά του να απαθανατίσει τα είδη που συναντά ο Άμος Νακούμ έχει κινδυνεύσει, έχει βρεθεί μιαν ανάσα από το θάνατο. Η τελευταία τέτοια... συνάντησή του με έναν τεράστιο ποταμίσιο κροκόδειλο, λίγο έλειψε να σταθεί μοιραία. Ευτυχώς ο παράτολμος κινηματογραφιστής τη γλίτωσε φτηνά, όχι όμως και η ειδικά τροποποιημένη αδιάβροχη βιντεοκάμερά του που κατέληξε στα... δόντια του κροκόδειλου.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».