Απέρριψαν την πιστωτική κάρτα του Ομπάμα θεωρώντας ότι έχει γίνει απάτη!

Απέρριψαν την πιστωτική κάρτα του Ομπάμα θεωρώντας ότι έχει γίνει απάτη!

Περιπέτεια του προέδρου των ΗΠΑ σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης - «Δεν πέρασε» η πιστωτική του Ομπάμα - «Πιστεύω ότι πληρώνω τους λογαριασμούς μου», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην σερβιτόρα

Απέρριψαν την πιστωτική κάρτα του Ομπάμα θεωρώντας ότι έχει γίνει απάτη!
Πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να περιγράψουν μια αμήχανη στιγμή στη ζωή τους όταν αντιλήφθηκαν ότι η πιστωτική τους κάρτα έχει ακυρωθεί.

Ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο ίσως από τον οποίο θα περίμενε να ακούσει κανείς τέτοια ιστορία είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κλείσιμο



Και όμως συνέβη κι αυτό. Όπως αποκάλυψε ο Μπαράκ Ομπάμα την Παρασκευή την ώρα, μάλιστα, που υπέγραφε την εκτελεστική εντολή για την αύξηση των μέτρων ασφαλείας σε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που διακινούν ομοσπονδιακά επιδόματα.

«Πήγα με τη σύζυγό μου σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εκεί για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και η πιστωτική μου κάρτα απορρίθφηκε. Αποδείχθηκε ότι επειδή δεν την χρησιμοποιώ αρκετά η εταιρεία πίστεψε ότι υπάρχει κάποια απάτη. Ευτυχώς είχε η Μισέλ τη δική της πιστωτική. Προσπάθησα να εξηγήσω στη σερβιτόρα ότι "πιστεύω πως έχω πληρώσει τους λογαριασμούς μου"» περιέγραψε χαμογελώντας το περιστατικό.

«Είδατε, ακόμα και σε μένα μπορεί να συμβεί αυτό» κατέληξε.


More ABC news videos | ABC Health News
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης