Μπαλί: Πύθωνας στραγγάλισε φρουρό ασφαλείας

Μπαλί: Πύθωνας στραγγάλισε φρουρό ασφαλείας

Το φίδι έκοβε... βόλτες στους δρόμους του θέρετρου - Ο άτυχος άντρας προσπάθησε να το πιάσει, όμως η εμπλοκή του αποδείχθηκε μοιραία για εκείνον

Μπαλί: Πύθωνας στραγγάλισε φρουρό ασφαλείας
Ένας φρουρός ασφαλείας, που εργαζόταν σε πολυτελές ξενοδοχείο στο θέρετρο Μπαλί της Ινδονησίας, βρήκε τραγικό θάνατο από πύθωνα, σύμφωνα με υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τον Agung Bawa, βοηθό διευθυντή ασφαλείας του ξενοδοχείου, το οποίο είναι κλειστό για ανακαινίσεις μέχρι το 2015, το περιστατικό συνέβη στις 03.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο πύθωνας 4,5 μέτρων διέσχισε ένα δρόμο κοντά στο ξενοδοχείο Bali Hyatt.

Το θύμα, ο 59χρονος Ambar Arianto Mulyo, που ήταν φύλακας σε κοντινό εστιατόριο, προσφέρθηκε να βοηθήσει ώστε να πιάσουν το φίδι, το οποίο είχε εντοπιστεί κι άλλες φορές στα πέριξ του ξενοδοχείου, κοντά στην περιοχή Sanur του Μπαλί.

Κλείσιμο
Παρόλο που ο άτυχος Mulyo κατάφερε να πιάσει το φίδι από το κεφάλι και την ουρά και να το βάλει στους ώμους του, ο πύθωνας τυλίχθηκε γύρω από το σώμα του και τον στραγγάλισε, όπως είπε ο βοηθός διευθυντή ασφαλείας του ξενοδοχείου Agung Bawa.

"Συνέβη τόσο γρήγορα", δήλωσε ο Agung Bawa. "Είμαστε συγκλονισμένοι γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για να τον βοηθήσουμε" συμπλήρωσε.

Οι άνθρωποι που παρακολούθησαν το περιστατικό δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν ώστε να σώσουν τον άτυχο άντρα και κάλεσαν την αστυνομία, που ήρθε σύντομα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σώσει τον άνθρωπο. Ο πύθωνας διέφυγε σε κοντινούς θάμνους και η αστυνομία εξακολουθεί να τον αναζητεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης