Αυτό είναι το πιο λεπτό smartphone στην ευρωπαϊκή αγορά

Αυτό είναι το πιο λεπτό smartphone στην ευρωπαϊκή αγορά

Έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή και υπηρεσία προστασίας της οθόνης, που προβλέπει την άμεση αντικατάστασή της σε περίπτωση ατυχήματος

Αυτό είναι το πιο λεπτό smartphone στην ευρωπαϊκή αγορά
H Kazam έκανε τον τελευταίο καιρό περισσότερο αισθητή την παρουσία της λανσάροντας το Tornado 348. Με πάχος μόλις 5,15 χιλιοστά είναι ένα από τα πιο λεπτά smartphones παγκοσμίως, έχοντας την πρωτιά μεταξύ αυτών που βρίσκονται στα ράφια των ευρωπαϊκών καταστημάτων  -το Oppo R5 (4,85 χιλιοστά) είναι διαθέσιμο μόνο on line, ενώ έχει ανακοινωθεί το X5 Max της επίσης κινέζικης Vivo, με πάχος 4,75 χιλιοστά.

H Kazam ιδρύθηκε τον Μάιο του 2013 στη Βρετανία, από πρώην στελέχη της HTC. Στη γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνονται smartphones και tablets με Android και Windows, όπως και κάποια  ειδικών προδιαγραφών feature phones.

Το Tornado 348, το οποίο αναμένεται στην ελληνική αγορά στα 269 ευρώ, εξοπλίζεται με AMOLED HD οθόνη 4,8 ιντσών (η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3), τον οκταπύρηνο 6592 της MediaTek στα 1,7 Ghz, 16 Gb RΟΜ και 1 Gb RAM, ζευγάρι φωτογραφικών αισθητήρων 8 και 5 Megapixels και μπαταρία χωρητικότητας 2.050 mAh -το εξαιρετικά λεπτό προφίλ απαιτεί θυσίες.


Κλείσιμο

Πάντως, εντυπωσιακότερη των χαρακτηριστικών του Tornado 348 είναι η υπηρεσία προστασίας της οθόνης που συνοδεύει τις συσκευές της Kazam. Καλύπτει κάθε περίπτωση ραγίσματος ή σπασίματος της οθόνης του smartphone. Προβλέπεται η άμεση αντικατάστασή της, την πρώτη φορά που θα συμβεί κάποιο ατύχημα και ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής, εφόσον έγινε από κατάστημα που ανήκει στο επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της Kazam.

Επίσης, σε όλα τα smartphone της Kazam υπάρχει προ εγκατεστημένη η εφαρμογή Rescue. Αν ο χρήστης αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα με το software της συσκευής του, μπορεί να καλέσει το τηλεφωνικό κέντρο τεχνικής υποστήριξης και να συνομιλήσει με τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας. Αν το επιθυμεί, μπορεί ενεργοποιήσει την εφαρμογή και να επιτρέψει στον τεχνικό να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση στη συσκευή. Η Kazam υποστηρίζει ότι πάνω από το 80% των περιπτώσεων προβλημάτων που αφορούν στο λογισμικό λύνονται άμεσα μέσω αυτή της διαδικασίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης