Η τράπεζα θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα ¨Τράπεζα Πειραιώς – Ολυμπιακός Πειραιώς¨ με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, φίλους του Ολυμπιακού.
Την εμπορική της συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ξεκινά από την τρέχουσα περίοδο 2013-2014 και θα είναι πενταετούς διάρκειας, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συνεργασία θα αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς, προς όφελος των δύο πλευρών και κυρίως των φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Ειδικότερα, μεταξύ των άλλων, η Τράπεζα Πειραιώς θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα "Τράπεζα Πειραιώς - Ολυμπιακός Πειραιώς" με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, φίλους του Ολυμπιακού.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»