Μητσοτάκης για το ηλεκτρονικό εισιτήριο: Παντελώς αδύναμος υπουργός ο Σπίρτζης

Μητσοτάκης για το ηλεκτρονικό εισιτήριο: Παντελώς αδύναμος υπουργός ο Σπίρτζης

«Μνημείο αναλγησίας και αποτυχίας, απέναντι σε ανθρώπους που στέκονται για ώρες σε ουρές», χαρακτήρισε τη ρύθμιση με το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο ο πρόεδρος της ΝΔ

Μητσοτάκης για το ηλεκτρονικό εισιτήριο: Παντελώς αδύναμος υπουργός ο Σπίρτζης
Tη Θεσπρωτία επισκέπτεται από τις 10.00 το πρωί, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης,
ο οποίος χθες μίλησε στο 3ο Προσυνέδριο της
ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

Κλείσιμο
Ο κ. Μητσοτάκης κατά την συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, δήλωσε πως κατά τη χθεσινή διαδικασία, δόθηκε το κοινωνικό στίγμα της ΝΔ και προσέθεσε πως «σε κάθε περίπτωση δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, για έλλειψη τεκμηριωμένων πολιτικών που να βασίζονται στην κοινή λογική και να μην ταλαιπωρούν τους αδύναμους, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον
Χρήστο Σπίρτζη, με αφορμή το ηλεκτρονικό εισιτήριο. «Ας πάρει κανείς παράδειγμα τι έγινε με το ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Αθήνα. Ένα μνημείο αναλγησίας και αποτυχίας, απέναντι σε ανθρώπους που στέκονται για ώρες σε ουρές και ένας υπουργός παντελώς αδύναμος αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά και μια κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει ποτέ καμιά πολιτική ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη Θεσπρωτία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνοδεύεται από τον περιφερειάρχη Ηπείρου και δημάρχους του νομού, συναντήθηκε με κτηνοτρόφους οι οποίοι παρουσίασαν τα προβλήματά τους και μετέφεραν την ανησυχία τους, για το μέλλον του κλάδου.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στη συνέχεια επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο και αυτή την ώρα, συναντάται με πολίτες στην πλατεία της πόλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης